17. 4. 2020

Novinka pod lupou: Outer Banks (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Outer Banks
Žánr drama, teen
Stanice Netflix
Premiéra 15. 4. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 54 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Na ostrově obývaném smetánkou, ale i chudými pracujícími, se John B a jeho tři kamarádi vydávají hledat legendární poklad, který úzce souvisí se zmizením hrdinova otce.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Seriál má velký potenciál, ale pilotní epizodě něco chybělo. Nedokážu přesně určit, o co jde. Možná je to tím, že tady jsou v centru velké krimi záhady teenageři, takže to působí lehce nevěrohodně. Zábava to je, ale že by se měl seriál zařadit mezi srdcovky, na to asi nemá.

Pilot byl plný řady napínavých a vzrušujících okamžiků. Přesto mi přišlo, že je místy docela zbytečně natažený a nedokáže si plně udržovat mou pozornost. Možná je to využitím filtrem, nebo jen samotným prostředím, které mi k tomu všemu tak nějak úplně nesedí a brání mi, abych si sledování užívala naplno.

Každopádně jsem zvědavá, jak se příběh bude vyvíjet dál. První díl pouze naznačil, jakým směrem se bude dějová linka vyvíjet, nicméně zatím v podstatě nevíme vůbec nic.

Doufám, že v dalších dílech nebudou pokračovat nelogičnosti na úkor akce. Přece jen mi netvrďte, že policie odjede od hrdinů na lodi, za minutu přijedou zloduši, začnou po nich bez důvodu střílet a nikdo nic nevidí a neslyší.

  • nenáročná zábava
  • potenciál
  • spousta akce a vzrušení
  • občas nelogické
  • občas pomalé
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Romix

Romix

Asi je to tou karanténou, ale já už mám seriál za sebou, bavil jsem se a můžu doporučit :)
před 4 roky
Další články k tématu