23. 4. 2020

Leverage dostane restart

Leverage dostane restart

Kultovní podfukářsko-lupičské krimi drama Leverage (Dokonalý podraz) z roku 2008 se vrací! Reboot si objednává IMDb TV. Pro neznalé menší vsuvka. Jedná se o jednu z frakcí Amazonu, která se specializuje na streaming pořadů zadarmo, jen s podporou reklamy. Pro službu to je první větší původní projekt.

Nová verze bude vznikat pod vedením Noaha Wylea, vrátí se i původní tvůrci John Rogers a Dean Devlin. Pánové se již potkali při práci na The Librarians (Knihovníci) a evidetně si sedli.

Wyle si zahraje i pátého člena týmu, kdy doplní původní trojku Beth Riesgraf (Parker), Ginu Bellman (Sophie Devereaux) a Christian Kane (Eliot Spencer). Vrátí se i Aldis Hodge (Alec Hardison), ten na rozdíl o prvních tří bude jen v některých epizodách, podle toho, jak mu to dovolí práce na seriálu City on a Hill (Město na kopci), který natáčí pro Showtime a je velmi pravděpodobné, že 2. série se bude točit ve stejnou dobu jako nové Leverage.

Nevrátí se tedy původní vůdce týmu Timothy Hutton (Nathan Ford), který v poslední době čelí obviněním ze sexuálního obtěžování.

Původní seriál běžel na stanici TNT v letech 2008–2012 a v té době byl zcela nestandardně financován jen skrz privátní firmu Deana Devlina Electric Entertainment.


Těšíte se na reboot? Nebo vám vyhovovalo uzavřené ukončení původního seriálu a teď se obáváte, že by si seriál mohl pošramotit dobrou pověst?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře23zobraz všech 23 příspěvků
Case*Wawe*Make

Case*Wawe*Make

Leverage bez Natea prostě není Leverage :/
před 4 roky
andrea168

andrea168

Cítím to úplně stejně.
před 4 roky
Lill

Lill

Jej, to som zvedavá, ako to dopadne, Leverage som mala veľmi rada :)
před 3 roky
Další články k tématu