2. 5. 2020

Novinka pod lupou: Casi Feliz (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Casi Feliz
Žánr komedie
Stanice Netflix (Argentína)
Premiéra 1. 5. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 28 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Sebastián je průměrně známý moderátor v rádiu, který se snaží najít své místo ve světě, zatímco se musí vypořádávat se svými dvěma dětmi a bývalou manželkou, kterou stále miluje.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Znáte takový ten pocit, kdy se fakt hodně snažíte na něco soustředit, ale pak mrknete a zjistíte, že je konec a vy vůbec nevíte, co se dělo? Jo, tohle se mi stávalo už v době, kdy jsem se snažila učit ve škole. A teď znovu při sledování tohoto pilotu.

Nedokážu říct přesný důvod, ale tento pilot mi proletěl před očima tam a zpět tak rychle, že jsem ho vůbec nestihla zachytit a vstřebat. Netuším, kdo je kdo mimo hlavního hrdiny a o co tam jde Vzpomínám si jen na zmínku o Paulu McCartneym a zkoušení šatů v obchodě. Na mou obhajobu si ale troufám tvrdit, že v pilotu asi ani nic jiného nebylo.

Je to jedna z těch vážnějších komedií, které se nesnaží vyvolat úsměv za každou cenu, spíše lákají na zajímavé prostředí a postavy, se kterými se díky jejich věčné depresi a zpackanému životu může mnoho lidí ztotožnit. Za mě ne-ne, tohle mě opravdu nebere. Další díly mi přijdou jako největší ztráta času, i když na druhou stranu pilot ani nepůsobí tak, že byste si po jeho odsledování měli vypíchnout oči. Spíš vám z něj nic neutkví v paměti.

  • není to tragédie
  • nic vám to nedá
  • ihned se vykouří z hlavy
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu