21. 5. 2020

Prodigal Son se v příští sezóně vrátí!

Prodigal Son se v příští sezóně vrátí!

Stanice Fox nás dlouho napínala, jak to bude s osudem letošní novinky Prodigal Son. Seriál zaujal spoustu lidí ve světě, ale především u nás na SerialZone, kde mnoho z vás nahlas doufalo, že se dočká druhé řady.

Nyní s jistotou můžeme říct, že vaše prosby byly vyslyšeny. Stanice seriál oficiálně prodloužila pro druhou řadu. Sledovanost nebyla zrovna výborná, ale drama si dokázalo získat velký nárůst diváků z DVR, takže v týdenních číslech sledovanost výrazně narůstala.

Od momentu, kdy měl Prodigal Son premiéru, jsou fanoušci ohromeni úžasnými hereckými výkony dvojice Tom Payne a Michael Sheen, kteří jdou proti sobě v jednom z nejjedinečnějších rodinných vztahů, který je aktuálně v televizi vyobrazen," uvedl zábavní ředitel Foxu Michael Thorn. Rádi bychom poděkovali našim přátelům Gregovi Berlantimu a Sarah Schechter, stejně jako všem v eWarner Bros. TV za to, že nám pomohli vytvořit seriál, který v každém divákovi zanechá touhu vidět více. Jsme nadšeni, že můžeme oznámit návrat Prodigal Son v sezóně 2020/21."

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
andrea168

andrea168

Hura! Tak alespon neco!
před 3 roky
Romix

Romix

Nebudu lhát, od té doby, co jsem si tenhle seriál zamiloval(v podstatě asi hned první epizoda), tak jsem byl...
před 3 roky
Corisan

Corisan

Yes yes yes yes yes! Až se mi nechce věřit, že Fox skutečně prodloužil něco, co se mi líbí :D už teď se...
před 3 roky
Další články k tématu