15. 7. 2020

Čekají nás další animované Star Wars

Čekají nás další animované Star Wars

Disney+ si objednal další animák od Lucasfilmu ze Star Wars universa – Star Wars: The Bad Batch. S premiérou se počítá v roce 2021.

Za seriálem stojí samí Star Wars veteráni. Jako výkonní producenti se objeví Dave Filoni (režisér The Mandalorian), Athena Portillo (Star Wars: Clone Wars), Brad Rau (Star Wars Rebels (Star Wars: Povstalci)) a Jennifer Corbett (Star Wars Resistance (Star Wars: Odboj)) spolu s Carrie Beck (The Mandalorian). Hlavním producentem je Josh Rimes. Brad Rau bude zároveň dohlížejícím režisérem a Jennifer Corbett bude hlavní scenáristkou.

Seriál se bude věnovat experimentálním klonům Bad Batch (představeným v rámci The Clone Wars). Ti si hledají své nové místo v galaxii, která se rapidně mění v důsledcích války klonů. Členové Bad Batch jsou unikátní v tom, že každý z nich má svou jedinečnou schopnost, což z nich dělá mimořádně účinnou vojenskou jednotku. Po válkách klonů se tak pouští do žoldnéřských misí.


Těšíte se na nový seriál ze Star Wars universa?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Seraphine313

Seraphine313

Mno... z toho, co ukázali v těch cca třech epizodách jsem odvařený vůbec nebyl... horší a méně...
před 3 roky
Další články k tématu