21. 7. 2020

MacGyver: Lucas Till si prošel peklem

MacGyver: Lucas Till si prošel peklem

Před dvěma týdny jsme vám psali o tom, že stanice CBS ukončila pracovní poměr s Peterem M. Lenkovem, který stojí za seriály MacGyver, Magnum P.I. a Hawaii Five-0 (Hawaii 5–0).

Hvězda MacGyvera, herec Lucas Till, se nyní rozpovídal o podmínkách, které při natáčení panovaly. V rozhovoru uvedl, že se setkal s nespočtem případů slovní šikany. „Nikdy v životě jsem takto tvrdě nemakal, těžká práce mi opravdu nevadí. Ale jak Peter jedná s lidmi, to je neakceptovatelné. První rok natáčení seriálu jsem pomýšlel na sebevraždu kvůli tomu, jak se mnou jednal. A když jsem viděl, jak se choval k lidem kolem mě, přišel u mě zlom.“

Herec napsal na oddělení lidských zdrojů znepokojující dopis. „Vždycky si našel něco na mém vzhledu, co se mu nelíbilo. Např. když jsem měl na sobě nemocniční roucho, Lenkov řekl, že moje nohy vypadají k*revsky hrozně a už nikdy je nemůžeme ukazovat. Upřímně? Občas mi jeho komentáře přišly humorné. Ale dokážete si představit, jak jsem se cítil, když udeřil hřebíček na hlavičku a trefil se do oblasti, kde se sám necítím sebejistě, což se často stávalo. Jednou křičel na režiséra "Bože můj, zastrčte mu to tričko, vypadá jak z*urvenej malej kluk.“ Herec v dopise dále uvedl, že se mu jen těžko dařilo udržovat si zdravou hmotnost, jelikož byl stále ve stresu, neměl čas posilovat ani si odpočinout kvůli nepředvídatelnému natáčecímu plánu.

Zástupce Lenkova uvedl, že hercova nařčení jsou 100% nepravdivá a lživá a dodal, že Lenkov Tilla celou dobu nic než podporoval.

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
megawir

megawir

Dost hrozný, každopádně Lenkov má podle všeho na seznamu těch obětí šílenou spoustu. Včetně třeba Meredith...
před 3 roky
phoboska

phoboska

Parchant jeden. Vidieť, že niekto sa zasekol v časoch nejakej strednej, kde určite šikanoval...
před 3 roky
BigDreamer

BigDreamer

Bylo vidět, že Lucas se ztrácí před očima, ale tohle by mě teda nenapadlo.. Šílené
před 3 roky
Další články k tématu