3. 8. 2020

Castingy k House of the Dragon začínají

Castingy k House of the Dragon začínají

Kabelovka HBO začíná další krok ve zdlouhavém a složitém procesu přípravy nového seriálu z Game of Thrones (Hra o trůny) univerza. Novinka House of the Dragon začíná s obsazováním rolí.

Prequel ke GoT se inspiruje dílem Fire & Blood od George R.R. Martina, odehrává se 300 let před událostmi původního seriálu a sleduje historii domu Targaryenů. První série bude mít deset dílů.

Pro nás je zatím vše pouze spekulací. Tvůrci prozatím neprozradili, které postavy se v seriálu objeví. Předloha se odehrává v časovém rámci 150 let a ukazuje vzestupy a pády nespočtu vůdců Západozemí. Podle dostupných informací bychom se mohli dočkat občanské války Targaryenů, na kterou bylo občas odkazováno i v GoT, takže se teoreticky dá očekávat, že první série nebo dvě řady povedou právě k této události.

V občanské válce figurují např. král Viserys I., princezna Rhaenyra Targaryen, královna Allcent Hightower nebo Aegon II. Targaryen. Nevíme však, zda se tyto postavy objeví také v seriálu, nebo ne.

Novinka House of the Dragon bude mít premiéru v roce 2022 na HBO.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu