17. 11. 2012

Nová střípková smršť: Čachry s počtem epizod a castingy

CBS a NBC upravují počty epizod

CBS dělá finální úpravy v programu po zbytek sezóny. Novinky VegasElementary dostaly objednávky na celé série. Stanice nyní oznámila, že Elementary má navíc doobjednány další dvě epizody, zatímco Vegas bude o jeden díl ochuzeno, celkem se tak fanoušci dočkají jednadvaceti epizod.

Elementary si u diváků vede lépe než Vegas. Před pár dny bylo oznámeno, že se seriál bude vysílat po finále Superbowlu. Jedna epizoda navíc bude tedy zařazena právě sem, druhá se pak vměstná do programu.

I když si Vegas vede poměrně slušně, co se sledovanosti týče, v ratingu se drží v podprůměru. Zatím ovšem není třeba házet flintu do žita, rozhodnutí o zrušení/pro­dloužení je zatím v nedohlednu. V květnu budeme mít napilno…

NBC se drží i průměrně výkonného seriálu, asi si říká, že lepší než nic. Nová komedie Guys with Kids dostala od stanice objednávku na další čtyři epizody. Seriál tedy celkem odvysílá první sérii s celkovým počtem sedmnácti epizod.

Go On

Zatímco je Matthew Perry zaneprázdněný hostováním v The Good Wife (Dobrá manželka), jeho nová komedie Go On nabírá sama hvězdné hosty.

Prvním z nich je rovnou dvojnásobný zlatý medailista, snowboardista a skateboardista Shaun White. Ten se v seriálu objeví jako verze seme sama, když s ním Ryan dělá rozhovor pro KBAL studio. Později s ním však Ryan začne soutěžit o přízeň pěkné ženy.

Kromě hostování máme dobré zprávy i pro fanoušky kočičí dámy. Sarah Baker, která zde tuto roli ztvárňuje, byla povýšena na hlavní postavu, v seriálu se tedy bude objevovat pravidelně.

NCIS a NCIS: Los Angeles

V osmé epizodě seriálového veterána NCIS (Námořní vyšetřovací služba) bude hostovat Madison McLaughlin. Herečka to oznámila prostřednictvím svého Twitteru, kde také dodala, že epizoda je naplánována na 27. listopadu. Informace o její roli zatím nejsou zveřejněny.

To mladší bráška seriálu, spin-off NCIS: Los Angeles má pro fanoušky jiné zprávy. Tvůrce seriálu Shane Brennan se chystá vytvořit spin-off tohoto spin-offu. Premisa celé myšlenky bude divákům představena někdy během této sezóny, kdy se potenciální pilot tohoto seriálu objeví v NCIS: LA jako dvoudílná epizoda. Půjde o skupinku pojízdného týmu, který spolu žije a pracuje po celých Spojených státech, kdy jimi projíždí a řeší kriminální případy.

Once Upon a Time

Populární pohádka Once Upon a Time si pro fanoušky připravila dva nové krasavce.

Prvním z nich je Ethan Embry (Grey's Anatomy). Detaily o jeho postavě jsou prozatím drženy pod pokličkou. Ví se ovšem, že půjde o nového návštěvníka nyní již ne tolik ospalého městečka. Jak jistě fanoušci doloží, Storybrooke nenavštěvuje příliš lidí z venkovního světa. A ti, kteří jsou v městečku noví, mají většinou nějakou spojitost s magickou stránkou, kterou seriál nabízí.

Druhým krasavcem v OUaT bude Chad Michael Collins. Ten se zde objeví jako Gerhardt, bratr doktora Whalea (David Anders). Gerhardt je popisován jako atletický voják, který je ovšem plný ideálů, takový „typ syna, na kterého by byl každý rodič pyšný“.

Private Practice

Private Practice je sice uprostřed finální série, to ale neznamená, že ztrácí dech. Právě naopak, Addison a spol. si pozvali nové hvězdy, které jim na poslední chvíli ještě pěkně zavaří.

Do ordinace míří Deirdre Lovejoy (The Wife). Ta bude hostovat jako žena, která Addison zažaluje za špatný postup při porodu její dcery.

V jednom s následujících dílů se objeví také bývalá křesťanská d*vka. Marisol Nichols (GCB) bude hostovat jako… vlastně zatím nevíme, prozatím je to tajné. Víme ale, že se objeví v epizodě, která se soustředí na Jakea (nese název The World According to Jake, nebo-li Svět podle Jakea). Že by se snažila vstoupit mezi Jakea (Benjamin Bratt) a Addison? Musíme se nechat překvapit.

Poslední castingový střípek u PP se týká Marianne Jean-Baptiste. Ta si v osmé epizodě zopakuje roli Gabi, se kterou se Violet seznámila ve třetí sérii ve skupině, kam chodila po Petově náhlé smrti. Gabi se nyní upne k Violet během toho, když se musí rozhodnout, zda odpojit svou přítelkyni od přístrojů.

S.H.I.E.L.D.

Pokud se ABC rozhodne vybrat tento pilot pro seriál, zajistí si zcela jistě nový hit. Stanice mu očividně věří hodně a nebojí se již začít obsazovat role.

A kdo jiný by měl být potvrzen první, než marvelovský veterán Clark Gregg. Ten si zopakuje roli agenta Phila Coulsona, kterého ztvárnil již ve filmovém Iron Manovi, Thorovi a The Avengers. Prezident Marvel Studios Kevin Feig se k jeho obsazení vyjádřil: Mysleli jste, že by mohla být S.H.I.E.L.D. show bez agenta Phila Coulsona?"

Pilot byl dále obohacen o herečku Ming-Na. Ta se zde objeví jako agentka Melinda May, expertka na zbraně. Její postava má své mouchy, ale také hodně citů.

Nejnovějšími přírůstky do S.H.I.E.L.D. rodinky jsou pak herci Elizabeth Henstridge a Iain De Caestecker. Herečka zde ztvární roli agentky Gemmy Simmons, která je tak trochu vědeckým geekem. De Caestecker bude jejím parťákem, agentem Leem Fitzem, guruem v technologické oblasti.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
phoebess

phoebess

u tý Deirdre Lovejoy patří místo Wife Wire ;) Jinak její účast mě docela těší, třeba v Bones jsem ji...
před 11 roky
amelia.cz

amelia.cz

Já se bojím že to se u toho projeví snaha být co nejvíc akční, u LA to víc akční vychází, ale...
před 11 roky
Maarti

Maarti

Nevím, jestli spin-off LA už nebudu moc, ale nechám se překvapit.. Na Gibbse a Hetty podle mě nikdo nemá,...
před 11 roky
Další články k tématu