13. 8. 2020

Podzim na JOJ: Ve znamení domácí tvorby

Podzim na JOJ: Ve znamení domácí tvorby

Slovenská stanice JOJ zveřejnila svůj programový plán na podzim. Hlavní vysílací čas přinese ryze místní tvorbu, pokud nepočítáme sobotní filmy.

Na obrazovkách se představí Zlatá maska, kterou stanice vysílá spolu s Primou. S novými sériemi se pak vrátí drama Nový život a komedie Prázdniny.

Kromě toho se na podzim představí také dvě novinky. První z nich je komedie Uhorčík s prvky politické satiry, která se inspiruje divadelní hrou Jááánošííík z Radošinského naivného divadla.

Druhou novinkou, která prozatím v programu chybí, je minisérie Ultimátum, kterou stanice spoluprodukuje s Českou televizí a kombinuje v ní prvky politického thrilleru, lékařského žánru a dokumentu. Ultimátum vychází z tradice skutečných příběhů společenského dení na Slovensku a má ambice zaujmout i diváky, kteří vyhledávají tzv. high quality TV.

Na celý program se můžete podívat zde:

plakát

Aktualizováno:

Zlatá maska je na JOJ i Primě přesunuta na nedělní večery, aby tak nedošlo ke střetu s Tvojí tváří. Prozatím finální datum premiéry je stanoveno na 6. září.

Místo Modrého kódu má JOJ v plánu od 25. srpna na úterky a čtvrtky vytáhnout Slunečnou. Od září pak bude tvořit dvojici s Novým životem, za který se zařadí. V průběhu podzimu by měla dočasně být Slunečná vysílána od úterý do čtvrtka, čtvrteční díly v průběhu sezóny nahraní politické debaty Na hrane.

Na středy přesunuje JOJ z pátku Prázdniny, které odstartuje 2. září.

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu