9. 9. 2020

Živí mrtví přejdou na druhou stranu

Živí mrtví přejdou na druhou stranu

Další velký seriál se blíží ke svému konci. Stanice AMC dnes oznámila, že nadcházející jedenáctá série zombie dramatu The Walking Dead (Živí mrtví) bude poslední. Fanoušci však nemusí mít strach, protože značka jako taková se začne pořádně rozjíždět.

I na závěr samotného seriálu si budeme muset počkat. Poslední jedenáctá série bude mít celkem 24 epizod, které budou rozdělené na dvě poloviny. První část se bude vysílat v příštím roce, závěrečných 12 dílů pak na stanici poběží v roce 2022.

Již letos v říjnu (4. října) se fanoušci můžou těšit na odložené finále desáté řady, po kterém bude na začátku roku 2021 následovat šest bonusových epizod.

Ruku v ruce s oznámením konce seriálu stanice také potvrdila objednávku dvou dalších spin-offů. První z nich se bude točit okolo Daryla a Carol (s premiérou v roce 2023), druhým pak bude antologie ze stejného světa.

The Walking Dead se tak dočká minimálně čtyř spin-offů – nové seriály doplní zaběhnutý Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce) a chystanou novinku The Walking Dead: World Beyond.


Mrzí vás konec původního seriálu, nebo si myslíte, že je načase příběh ukončit a přesunout se k novým příběhům s novými postavami?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Alias

Alias

Ono ma to prestalo baviť tiež okolo ôsmej. Ja chápem, že pointa seriálu bola že nikto nie je v bezpečí...
před 3 roky
foruska

foruska

Jsem velkej fanoušek WD, takže mě štve, že nebudou pokračovat. Na druhou stranu, jestli alespoň jeden...
před 3 roky
Very.N

Very.N

Pro mě je to smutná zpráva. Tenhle seriál je pro mě jistota kvality a zábavy a hlavně srdcová záležitost....
před 3 roky
Další články k tématu