2. 11. 2020

Dočkáme se třetí série Big Little Lies?

Dočkáme se třetí série Big Little Lies?

I když se kabelovka HBO v minulosti vyjádřila ve smyslu, že fanoušci Big Little Lies (Sedmilhářky) nemají počítat s pokračováním, nyní to vypadá, že se možná nových epizod přece jen dočkáme.

Zprávu o potenciální třetí sérii přinesl web Production Weekly, který vycházel z rozhovoru herečky Nicole Kidman, která se mimo jiné rozpovídala právě o Sedmilhářkách.

Herečka uvedla, že autorka předlohových románů Liane Moriarty pracuje na nové knize, která by se mohla stát základem pro třetí sérii. Kidman uvedla, že se herci už moc těší, až budou moci společně začít pracovat na nové sérii.

Toto vyjádření samozřejmě neznamená, že třetí řada Sedmilhářek dostává zelenou. Na oficiální vyjádření o potenciálním prodloužení si budeme muset počkat na HBO, než se začneme radovat. Prozatím nám tedy musí stačit malá jiskřička naděje, že by nové díly skutečně jednou vzniknout mohly.

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
_-0-_

_-0-_

Popravdě doufám, že ne, a že ušetřené prostředky půjdou na natočení něčeho "výrazně méně...
před 3 roky
erikbencik

erikbencik

Tak ja zase naopak dúfam, že tretia séria sa zrealizuje. Pre mňa to bol herecký koncert a keďže ďaleko...
před 3 roky
Další články k tématu