6. 12. 2020

Novinka pod lupou: The Hardy Boys (Hulu)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Hardy Boys
Žánr drama, mysteriózní, dobrodružný
Stanice Hulu
Premiéra 4. 12. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 46 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Alexander Elliot, Rohan Campbell

O čem to je?

Frank a Joe přijíždí spolu se svým otcem Fentonem do Bridgeportu, kde hodlají zjistit pravdu o nedávné tragédii, která jim od základu změnila život. Během toho se jim však podaří odhalit také něco o poznání děsivějšího.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Plakátek nalákal víc než samotný pilot. Po prvním díle musím říct, že je to trošku zklamání. Děti okolo deseti let to asi zabaví, ale nejsem si úplně jistá, jestli si sledování stejně intenzivně užijí i dospěláci.

Nevím, asi jsem čekala víc. Působí to na mě moc nízkorozpočtově a amatérsky. Po pilotu si nejsem jistá, jestli chci vůbec ve sledování pokračovat dál. A to většinou seriály od Hulu patří mezi mé oblíbené, vezu se s tímto streamerem vesměs na jedné notě. Ale asi všude platí, že výjimky potvrzují pravidlo.

Neřekla bych, že to je naprostá tragédie, dívat se na to určitě dalo. Ale úžasné to taky zrovna není. Prostě takový průměr, který neurazí ani nenadchne. Casting je zvolený dobře, ale postavy mě nedokázaly příliš zaujmout. Moc jsem jim nevěřila truchlení, naštvání ani jiné emoce, které se hrdinové snažili ukazovat.

  • nenáročná oddychovka vhodná i pro děti
  • rychle utíká
  • nudné postavy
  • nenaláká na další sledování
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
luciakanky

luciakanky

Detská verzia Supernaturalu?
před 3 roky
Další články k tématu