21. 1. 2021

Novinka pod lupou: Madre Solo hay Dos (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Madre Solo hay Dos (Druhá matka)
Žánr komedie
Stanice Netflix
Premiéra 20. 1. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Dvě ženy si uvědomí, že jim v porodnici zaměnili děti, a tak začnou žít nový život spolu jako jedna trochu zvláštní rodina.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Příjemné překvapení, které se trošičku ke Kukačkám dá přiblížit, ale má dost odlišnou atmosféru. Ze začátku sází především na komediální notu, ale druhá polovina epizody se nese spíše v dramatickém duchu. Celkově tak nabízí vyvážení vážnosti tématu a optimistického přístupu, které se moc příjemně sleduje.

I když se zde na záměnu přišlo už po čtyřech měsících, pořád je to hodně pozdě. Pilot dokáže vyždímat emoce nejen z postav samotných, ale i diváků – skoro jsem měla na krajíčku, když se matky loučily se svými dětmi.

Trošku mě zaráží, jak na záměnu v nemocnici přišli, pokud jsem něco nepřehlédla, vůbec to tam nebylo vysvětleno. Jak na to přišli a proč až/už po 4 měsících? Druhá věc pak byla samotná výměna dětí správným rodinám, všechno to probíhalo tak nějak rychle a nevěrohodně, jakože teď si prosím děti vyměňte a sbohem.

Závěr vypadal pak hodně nadějně, seriál by se mohl zase trošičku vrátit do uvolněné komediální roviny a ukazovat soužití dvou rozdílných matek, které společně vychovávají své dvě děti s úplně odlišným přístupem. Určitě si seriál řadím do watchlistu, zajímá mě, jak to bude dál. Pilot rychle utekl a nabídl parádní atmosféru, takže se na něj opravdu příjemně kouká.

  • kombinace komedie a dramatu
  • obě hrdinky
  • atmosféra
  • zpětná výměna dětí
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
AislinK

AislinK

Hmm, tak nevím nevím. Do chci vidět asi přidám, ale nejsem si jistá, jestli mě to chytne. Každopádně to...
před 3 roky
Lill

Lill

Náhodou som sa dnes dostala k tomuto seriálu a musím povedať, že za mňa celkom dobrá oddychovka. Mám za...
před 3 roky
Další články k tématu