11. 2. 2021

CWčko objednává reboot 4400 a další 3 piloty

CWčko objednává reboot 4400 a další 3 piloty

The 4400

Kultovní scifi The 4400 (4400) se dočká svého comebacku. Televizní stanice CW oznámila objednávky pilotů na další sezónu a reboot tohoto seriálu si dokonce vysloužil rovnou objednávku celé série. Za seriálem bude producentsky stát stejný tým, který celkem úspěšně oživil jiný kultovní seriál, a to Walker, Texas Rangera. Stanice se o reboot již pokoušela v sezóně 2018/19 s jiným tvůrčím týmem. Teď stanice doufá, že pro reboot nastal lepší čas.

Od doby původního The 4400 jsme se ale dočkali dalších seriálů s tématem návratu lidí, o nichž se myslelo, že jsou mrtví. Tak uvidíme jestli například vedle Manifestu seriál opět dokáže zaujmout širší publikum.

Další piloty

Naomi

Adaptace komiksu Briana Michaela Bendise a Davida F. Walkera sleduje dospívající dívku rozhodnutou vypátrat původ nadpřirozených událostí v jejím rodném městě.

The Powerpuff Girls

Seriál inspirovaný postavičkami z oblíbeného animáku ukazuje hlavní postavy nyní již jako dospělé, kteří ztratili iluze o světě a myslí si, že při boji s kriminalitou přišli o svoje dětství.

Nepojmenované drama (Urman/Rothroc­k/Weir)

Drama se soustředí na dvě jeptišky/mile­niálky. Jedna je oddaná věřící a druhá teprve čeká na svůj závěrečný slib. Tyto dvě se stanou sestrami na své duchovní cestě, při které mají pochopit svou vlastní víru a místo v katolické církvi.


Těšíte se na novou verzi 4400, nebo byste raději, aby se nevracela mezi živé?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Eviik

Eviik

Tak nějak čekám, až mě něco cvrnkne do nosu, ale jak tak koukám, tak od CW to asi taky nebude. Uf, jsem...
před 3 roky
Litocha

Litocha

CW jde mimo mě, takže jsem nic neočekávala, ale ten poslední, jeptiškovský, projekt je totální úlet.
před 3 roky
Fruiko

Fruiko

To bude hrozná kůlna. :D Si to dovedu úplně živě představit.
před 3 roky
Další články k tématu