30. 3. 2021

Starz ruší American Gods

Starz ruší American Gods

Dnes tu máme smutné zprávy pro fanoušky seriálu American Gods (Američtí bohové). To, o čem se spekulovalo dlouhé měsíce, se nyní potvrdilo. Kabelovka Starz v noci oznámila, že seriál ruší po třetí sérii.

Adaptace románu od Neila Gaimana se s novými díly nevrátí, nejde však o nějak velký šok, který by nám vzal vítr z plachet. Natáčení seriálu od počátku provází problémy a kontroverze. Již v srpnu 2020 jsme vám pak psali, že se začínají rozprodávat kulisy a rekvizity, a v září pak to, že v natáčecím studiu nahradí seriál novinka Clarice.

Bohužel pro diváky, seriál nestihl zadaptovat celou předlohu. Třetí řada končí v klíčovém momentě a přináší cliffhanger, který by se stal základem pro celou čtvrtou sérii. Ačkoliv znáte to, nikdy se nemá říkat nikdy. Podle dostupných informací probíhají jednání o tom, že by seriál mohl případně zakončit buď film, nebo kratší minisérie. Možná jde ale pouze o plané řeči, jelikož sledovanost Bohům nepřeje – každá série měla oproti té předchozí pokles ve sledovanosti v řádu desítek procent.

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Seraphine313

Seraphine313

Jak nesnáším Gaimana a jeho styl, tak tady musím hanit hlavně tvůrce. American Gods nejsou úplně látka,...
před 3 roky
Fruiko

Fruiko

Já myslím, že to chtěli vyřešit tou 4 co se natočí s trojkou, ale Covid jim udělal čáru přes...
před 3 roky
Miro_CZ

Miro_CZ

Tak tohle mě naštvalo / zklamalo. Věděl jsem, že třetí řada je poslední, ale čekal jsem, že to má zakončení...
před 2 roky
Další články k tématu