31. 3. 2021

CSI: Vegas má zelenou, vrátí se Grissom, Sara i Hodges!

CSI: Vegas má zelenou, vrátí se Grissom, Sara i Hodges!

Stanice CBS oficiálně objednala seriál CSI: Vegas, který navazuje na úspěšnou sérii CSI, kterou tvoří Las Vegas, Miami, New York a Cyber. Seriál se bude vysílat v sezóně 2021/22.

V nových epizodách se vrátí William Petersen jako Gil Grissom, Jorja Fox jako Sara Sidle a Wallace Langham v roli Davida Hodgese. Obsazení doplní nové tváře, a to Paula Newsome (nová vedoucí týmu), Matt Lauria (vedoucí vyšetřovatel, level 3), Mel Rodriguez (patolog) a Mandeep Dhillon (nová mladá vyšetřovatelka, level 2).

CSI se vrací zpět do města, kde to všechno před dvěma dekádami začalo. Kriminální laboratoř je v ohrožení. Současní pracovníci přivítají zpět své bývalé kolegy a přátelé, aby společně využívali nové techniky a získali důkazy k zadržení vrahů a dalších zločinců.

„Před 21 lety jsme začali vysílat CSI, který změnil krimi žánr a stal se průkopnickým seriálem a hitem po celém světě,“ uvedla v oficiálním vyjádření ředitelka CBS Entertainment Kelly Kahl. „Jsme nadšení, že můžeme přivítat novou generaci forenzních vyšetřovatelů a připojit k nim legendární pstavy z minulosti, které stále milujeme. Technologie boje proti zločinu se v průběhu posledních let dramaticky posunula dopředu. V kombinaci s klasickým vyšetřovacím stylem seriálu se proto nemůžeme dočkat, až uvidíme, jak tyto postavy dělají to, co umí nejlépe: Sledují důkazy.“

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
fabec1222

fabec1222

Na takovéto zprávy jsem čekal :) :) Doufám, že se třeba v epizodní roli mihnou i další postavy
před 3 roky
Vladimír Adam

Vladimír Adam

A sefkou tymu cernoska. To jako fakt se to musi cpát všude?
před 3 roky
CrazyGeek

CrazyGeek

Hrozně se mi líbí, že Paula Newsome se epizodně ukázala snad ve všech (trochu) známějších / oblíbených...
před 3 roky
Další články k tématu