9. 4. 2021

Novinka pod lupou: The Way of Househusband (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Gokushufudo (Muž v domácnosti)
Žánr anime
Stanice Netflix
Premiéra 8. 4. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 16 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Kenjiro Tsuda

O čem to je?

Byl by to úplně obyčejný den v životě vašeho průměrného manžela, pokud by ovšem tím manželem nebyl legendárné člen Yakuzy „Nesmrtelný drak“. Bývalý člen Yakuzy nechává vše za sebou a stává se obyčejným manželem v domácnosti. Jenže odejít od Yakuzy a ze života gangsterů není úplně nejlehčí…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Už delší dobu jsem se nedostala k pořádnému anime, protože jsem si držela od tohoto žánru odstup. Podle popisu jsem si říkala, že to bude správný bizár a že je to něco pro mě. Bohužel jsem se nemohla více mýlit. Tohle se za mě absolutně nepovedlo.

Největším plusem seriálu je to, že jeho epizody nečítají ani 20 minut. To ovšem neznamenalo, že bych během této délky nekoukala na hodinky, kdy už to skončí. Seriál totiž dle pilotu nemá žádný souvislý děj, ale jedná se o několikero vtipných situací. Ty spolu nikterak nesouvisejí a jejich kvalita je slušně řečeno kolísavá.

Seriál ničím extra nezaujme. Motiv bývalého gangstera velmi rychle omrzí a postavy se stanou otravnými. Animace je typická pro anime, takže tady taky nic nepřekvapí. Procenta si to vlastně zaslouží jenom za pár dobrých vtipů a za to, že jsem viděla už horší věci.

Pokud očekáváte bizarní podívanou, která vás posadí na zadek, tak vám doporučuju se tomuhle seriálu vyhnout. Na druhou stranu, pokud se do něj budete chtít pustit, tak ho zvládnete zkouknout za dvě hodiny.

  • krátká stopáž
  • útržkovitost
  • nefunkční gagy
30 %
Mé hodnocení
litllewitch

Na toto anime som sa veľmi tešil, dopadlo dobre a zároveň zle. Trailer bol super, téma bola super a potom pustím si pilot a príde sklamanie. Príbeh, humor, vtipy, voiceacting skoro 100% ale animácia je to najvaššie sklamanie, statické obrázky s občasnými pohybmi ako keby pozeram power pointovú prezentáciu.

  • humor
  • animácia
50 %
Mé hodnocení
frozennort11
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
kneznaL

kneznaL

Asi ne anime pro mě. Dala jsem asi půlku dílu a musela to vypnout. Animace strašná, to musím souhlasit, ale...
před 3 roky
frozennort11

frozennort11

neviem ako to je v ceskych titulkach lebo poezeram len anglicke na anime na netflixe lebo netflix...
před 3 roky
Evee

Evee

Na toto anime som sa veľmi tešil, dopadlo dobre a zároveň zle.*****dobre a zle zároveň***** Trailer bol...
před 3 roky
Další články k tématu