17. 12. 2012

Kojak, Nashville a Castle (a Bible)

Novinek ze seriálového světa přibývá tempem, že se občas až divíme, že je stíháme relativně rychle psát a předávat vám je.

Dnes večer se totiž urodilo pár takových, co stojí za zaznamenání.

Nejdřív ke Castleovi.

V páté řadě se odehraje malé „Firefly Reunion“, tedy znovushledání Nathana Filliona a Giny Torres na televizní obrazovce. Konkrétně to bude v epizodě 05×14 – „Reality Star Struck“. Epizoda se zaměří na reality show Wall Street Housewives (jestli vám to trochu připomíná skutečnou reality show Real Housewives, nejste daleko od pravdy, tuto show totiž budou Wall Street Housewives v seriálu parodovat).

Ale to vám neříkáme nic nového, tyto skutečnosti určitě všichni dobře znáte. Dnes do skládačky této dlouho očekávané epizody ale přibyl další střípek, a to, že v epizodě bude hostovat Lachlan Buchanan. Bude hrát čtyřiadvacetiletého Stonea Gowera, syna hvězdy reality show a kosmetického magnáta. Gower cítí, že je v průběhu reality show šikanován. Společně se svojí snoubenkou Ashley Robinsonovou (Heather Ann Davis) plánují spin-off realitky, když je nalezeno tělo jednoho z jejich kolegů. Samozřejmě na ně padne podezření.

A aby nebylo těch znovushledání málo, Buchanan se v této epizodě znova potká s Patrickem Fabianem, s kterým pracoval na sitcomu Working Class. Buchanana můžete znát třeba ze seriálů Hung, Pretty Little Liars nebo z nadcházejícího filmu Feed The Dog, kde hraje s Natem Wolffem a Selenou Gomez.

History Channel adaptuje Bibli

V našich střípcích bychom neměli zapomínat ani na dokumenty. History Channel totiž dnes oznámila datum premiéry pro svou pětidílnou (a také desetihodinovou) minisérii, lakonicky nazvanou The Bible.

Na televizních obrazovkách se objeví v neděli 3. března. Bude obsahovat např. příběhy o Danielovi a lvu, ukřižování/zmrtvýchv­stání Krista, vyhnání z Egypta nebo o Noemově arše. Dokument byl natáčen s živými herci, kteří byli v postprodukci zasazeni do CGI prostředí (computer generated interface – počítačově generované prostředí). Hlavní roli Marie si střihla žena výkonného producenta Marka Burnetta, Roma Downey (která s ním spoupracovala už na úspěšné minisérii Hatfields & McCoys). Hudby se ujal Hans Zimmer a celým pořadem provází svým hlasem vítěz Emmy, Keith David.

Ming-Na hostuje. Tentokrát v Nashvillu.

Jak jsme vás už dříve informovali, herečka čínského původu, známá díky roli v Pohotovosti, se usídlila v dlouho očekávané sci-fi řežbě od Josse Whedona, S.H.I.E.L.D.u. Teď jsme se ale dozvěděli, že bude hostovat v letošní stále více oceňované novince, Nashvillu.

Ming-Na by se měla objevit v jedenácté epizodě a měla by hrát Calistu Reeves, úspěšnou producentku, která má Raynu James vylákat z Edgehill music. Prozatím ale Ming-Na bude hostovat pouze v jedné epizodě, tak snad nepůjde o kdovíjaký dějový zvrat.

A na závěr…

Objevila se jedna možná trochu překvapivá zpráva pro fanoušky seriálu o inspektoru Kojakovi. Studio Universal totiž chce o slavném holohlavém detektivovi s lízátkem natočit film. Scénáře by se měli ujmout Neal Purvis a Robert Wade, duo, které stojí za scénářem ke Skyfallu.

A kdo by měl hrát hlavní roli? Držte se židle nebo čehokoliv jiného, co máte po ruce. Kojaka by měl totiž hrát Vin Diesel.

Za každej like dostane autor bonbón! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Seraphine313

Seraphine313

tomu už je snad tak milion let...
před 11 roky
Maarti

Maarti

Vín Diesel - to jako vážně, nějak si ho nedokážu představit s tím lízátkem.. Navíc by určitě svoje...
před 11 roky
Mummy

Mummy

Ešteže ležím v posteli, to s tým Vinom Dieselom je dobrá haluz :S
před 11 roky
Další články k tématu