23. 12. 2012

Ještě více obnovování/rušení a novinky k reality shows

Obnovování, rušení, prodlužování a odhazování zbytků

Jsou Vánoce, takže by se hodily dobré zprávy. Sice ne všechny novinky v dnešních střípkách budou pozitivní, ale přinejmenším si ty dobré zprávy představíme jako první.

TV Land obnovila své sitcomy The Soul Man a The Exes pro nové série. I když ani jeden z této dvojice není takovým trhákem, jakým je Hot in Cleveland (Nouzové přistání), v konečném důsledku si oba vedou víceméně slušně a udržují si stálé publikum, obnovení tedy nebylo žádným překvapením.

Stejnou radost udělala fanouškům také stanice FX. Ta obnovila seriál The League (Liga snů) pro úctyhodnou pátou sérii. V současné čtvrté řadě navíc hostuje Jayma Mays (Glee).

I když to má Whitney hodně nahnuté, NBC prostě není připraveno seriál odepsat. Stanice objednala současné druhé sérii tři nové epizody. Celkem se tedy fanoušci v této sezóně dočkají šestnácti dílů.

A nyní horší zprávy. TV Land také rušilo. Konkrétně po druhé sérii končí sitcom Retired at 35. Stejně tak končí L.A. Complex. Kanada už ho odepsala dřív, nyní se oficiálně přidává i CWčko. Třetí série tedy již opravdu nebude.

Poslední nemilá zpráva se týká 666 Park Avenue. ABC se rozhodlo, že zbylé epizody odsune na neurčito… asi na léto, pokud vůbec. Po vánoční pauze se v časovém slotu seriálu budou vysílat nové díly komedií Happy Endings a Don't Trust the Bitch in Apartment 23.

Opomíjený svět realitek

Podzimní kola realitek a soutěží znají již své vítěze. Před začátkem dalších cyklů se ale i zde objevují nové zprávy, které by se měly zmínit.

Taneční show So You Think You Can Dance (Umíte tančit?) byla oficiálně obnovena pro desátou sérii. Ta se na obrazovky vrátí tradičně v létě. Složení porotcovského stolu není zatím jasné, dá se ale předpokládat, že velké změny nebudou a že se tedy opět uvidíme s Nigelem a Mary.

L.A. Reid se sice letos stal vítězným porotcem v X Factoru, nicméně slavný hudební producent oznámil, že se ve třetí sérii již nevrátí. Uvedl, že kvůli X Factoru zanedbával svou produkční kariéru, proto je na čase skončit s porotcováním a vrátit se k ní.

Za měsíc začíná také jedenáctý ročník návrhářské show Project Runway. Jedenáctá série však již nebude mít klasické složení porotců. Z Projektu odchází návrhář Michael Kors, kterého nyní vystřídá Zac Posen.

Jako poslední se budeme věnovat čtvrté řadě The Voice. Třetí řada již má svého šampiona a Christina a Cee Lo se prozatím loučí – jarní cyklus vynechají. Místo nich se v porotcovských křeslech objeví Shakira a Usher. Všichni noví porotci a moderátor Carson Daly natočili vtipné promo pro čtvrtou sérii, na které se můžete podívat zde.

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
ragelly

ragelly

Bohužel si myslím, že právě kvůli těm hádkám a dramatickým momentům ty týmy zavedli :/ Nechápu, proč si...
před 11 roky
litllewitch

litllewitch

Doufám, že 666 park avenue časem odvysílají, když to slíbili. Chci vědět, jak to dopadne...
před 11 roky
Dandik

Dandik

Podobne :-/
před 11 roky
Další články k tématu