4. 7. 2021

S lupou do historie: The Neighbors

Pojďte se spolu s námi vrátit do dob minulých. Vydáváme se do seriálového nebe a oprašujeme legendy, na které se nyní díváme svěžíma očima! Jak by piloty úspěšných televizních legend obstály v dnešní době? Dali by jim vůbec diváci ještě šanci? A jak se na naše oblíbené či dokonce zamilované seriály po letech s odstupem díváme my? Lupa míří do historie se dvěma cíli. Vyvolat ve vás nostalgii a neodolatelnou touhu si svůj milovaný seriál opět pustit (protože víme, kolik máte času :'D), ale také vám potenciálně chceme rozšířit obzory a představit méně známé seriály, které jsou nyní po letech jako stvořené pro sledování maratonem!

Takže, SerialZoňáci, jak hodnotíte The Neighbors 1×01: Pilot?

plakát

Základní údaje

Název The Neighbors
Žánr Komedie, Rodinný, SciFi, Sitcom
Stanice ABC
Vysílání 2012–2014
Počet sérií 2
Premiéra 26. 9. 2012
Délka pilotu 22 minut
Prům. hodnocení 58 % (od 106 uživatelů)

O čem to je?

Jak dobře znáte své sousedy? Seznamte se s Weaverovými, Debbie a Martym. Marty, který doufá, že své ženě a dětem dopřeje lepší život, nedávno koupil dům v „Hidden Hills“. Toto předměstí New Jersey je soběstačná komunita s vlastním golfovým hřištěm. Je to místo tak exklusivní, že dům na prodej zde nebyl celých 10 let. Jeden se však nakonec našel a získali ho Weverovi. Co když se ale ukáže, že sousedi nejsou úplně normální, ba co víc, že nejsou z této planety?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Status: první setkání se seriálem
Hodnocení celého seriálu: –

Takže takto je to s kulty, konečně to všechno dává smysl =D Úvod mě docela překvapil, protože jsem podle názvu čekal další z řady sitcomů, tentokrát o rozepřích mezi sousedy. Nakonec se z toho vyklubala dost jiná záležitost, i když vlastně ne tak docela. Bylo to o něco lepší než 3rd Rock from the Sun, to se tentokrát promítne i do procent.

Kdyby nic jiného, tak aspoň konečně vím, odkud jsou tyto zelené postavy , které mě na obrázku k jednomu zdejšímu článku už tak dlouho trápí. Za mě teda hodně povedený vzhled, na komedii dobře odvedená práce. Když už jsme u toho vzhledu, musím říct, že mi celý díl bylo líto Iana Patricka, chudák jeden.

Obsazení se docela dá, mimozemšťané jsou zahráni perfektně, o tom není pochyb, ale moc mi do role nesedí Lenny Venito. Bral jsem ho snad jen v křičící scéně, jinak bych ho přeobsadil, prostě se mi sem nějak nehodil.

Vtipy se tu vesměs povedly, rozdíly ve smýšlení a jednání nebyli nijak trapně násilné, takže i ty přispěli k nějakému tomu zasmání se. Ale narovinu, není to nic světoborného. Bylo tu i pár otravných scén, při kterých chvílemi člověk neví, co se děje a co si má myslet. Přesto, jak jsem psal, o něco lepší než 3rd Rock. Premisa zajímavá, ale myslím, že zrušení po dvou řadách mluví samo za sebe.

  • vzhled mimozemšťanů
  • netlačí na pilu
  • místo pro vtip
  • Lenny Venito
  • dokonce ani na komedii nic světoborného
70 %
Mé hodnocení
jesmot
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
jesmot

jesmot

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu