29. 6. 2021

Good Omens se vrátí s druhou řadou

Good Omens se vrátí s druhou řadou

O potenciálním prodloužení minisérie Good Omens (Dobrá znamení) od Amazonu jsme vám psali v bleskovce již před několika dny. Nyní streamer zprávu oficiálně potvrdil a objednal šestidílnou druhou sérii.

Michael Sheen a David Tennant se vrátí ve svých rolích v adaptaci knihy Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch od Neila Gaimana a Terryho Pratchetta.

Jak asi všichni fanoušci a diváci ví, Good Omens byl původně zamýšlen jako minisérie. To ale Amazonu nijak nevadí, nové díly se začnou natáčet ještě letos ve Skotsku. Příběh nám nabídne dějové linky, které sahají za hranice původního materiálu. Aziraphale a Crowley se vrátí zpět k běžnému životu mezi smrtelníky, když jim nečekaný poslíček představí překvapivou záhadu.

Gaiman má s Amazonem podepsanou smlouvu, u seriálu zůstane jako výkonný producent a showrunner s Douglasem Mackinnonem.


Tak co na zprávy říkáte? Dáte druhé řadě šanci, nebo vám Dobrá znamení stačila jako minisériové zpracování původní knihy?

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
LucinkaZ

LucinkaZ

Veľmi sa teším 😁
před 2 roky
jane.andrysikova

jane.andrysikova

Jooo, moc se těším!
před 2 roky
Kyra01

Kyra01

Na jednu stranu sa mi koniec páčil, ale pokiaľ bude 2 rovnako dobrá ako 1, tak prečo nie :)
před 2 roky
Další články k tématu