22. 7. 2021

Anketa: Girls Just Want to Have Fun (nominace 22)

Anketa: Girls Just Want to Have Fun (nominace 22)

O dámách, ale rozhodně ne pouze pro dámy. Nová anketa startuje a tentokrát se tematicky zaměříme na seriály, kde je mužská dominance výrazně oslabená. Badass hrdinky nepotřebují za zády chlapa, aby nepřátelům nakopaly zadky. Seriály zas a znova dokazují, že i s ženskou hlavní hrdinkou se dá vymyslet parádní příběh, který baví mnoho sezón.

Žánrově není anketa nijak omezena. Najdeme tu vše od sitcomů, přes akční až po upírské seriály. A že jich není málo! Půjde o naši dosud největší anketu – v základním kole se utká o postup neskutečných 180 seriálů!

struktura ankety

I tentokrát vyzkoušíme trošku něco nového. S fruikem jsme se dohodli, že tuto anketu uděláme po skupinkách po více soutěžících tak, jak to bývá u prvních nominačních kol. 180 soutěžících jsme náhodně rozdělili do třiceti skupin po šesti. Z nich postoupí vždy čtyři do dalšího kola, kde opět budou náhodně rozlosováni do skupin po pěti soutěžících, kde dál postoupí tři s nejvyšším počtem hlasů. Takto bude systém probíhat i dál, až se dostaneme k top 12, které dáme do duelů každý s každým a sestavíme konečné pořadí.

Určitě to budou nervy, zvlášť když se vám i v pozdějších kolech sejdou ve skupině dva (nebo více) oblíbené seriály. Ale nepostupuje jen jeden, takže se můžete vždy s čistým svědomím rozhodnout, komu dát hlas, a pak doufat nebo propagovat ve snaze zajistit i ostatním dostatek hlasů.

hlasování

Ankety jsou otevřené vždy tři dny po vydání článku, takže hlasujte zavčas, abyste svým oblíbencům zajistili lepší šance na postup! Jak jste mohli vidět z výsledků a statistik minulých anket, skutečně každý hlas se hodí, někdy to dokonce končí i nerozhodně.

dnešní soutěžící

Hodnocení na SerialZone.cz Hodnocení na SerialZone.cz Hodnocení na SerialZone.cz Hodnocení na SerialZone.cz Hodnocení na SerialZone.cz Hodnocení na SerialZone.cz
Anketa
Který seriál s hlavní ženskou hrdinkou máte nejraději?
Orange Is the New Black
(16 % – 129 hlasů)
Terminator: The Sarah Connor Chronicles
(12 % – 92 hlasů)
Our Girl
(3 % – 23 hlasů)
Murder, She Wrote
(23 % – 177 hlasů)
The Queen's Gambit
(34 % – 266 hlasů)
Star Trek: Voyager
(12 % – 99 hlasů)
celkem hlasovalo 786 lidí, anketa byla ukončena 25. 7. 2021
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Desperate houseman

Desperate houseman

Hodil jsem to Murder she wrote, nechci aby Gambit zase vyhrál. O Our girl jsem nikdy neslyšel. Možná to...
před 2 roky
Clear

Clear

Měla jsem přesně ten samý problém... :-)
před 2 roky
Lord Edmund Blackadder

Lord Edmund Blackadder

Hlas pro Sarah Connor, ve frontě mám ještě Queen´s Gambit, ale to podporu opravdu nepotřebuje, což se...
před 2 roky
Další články k tématu