21. 7. 2021

Novinka pod lupou: Lie With Me (Channel 5)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Lie With Me
Žánr drama, minisérie
Stanice Channel 5
Premiéra 12. 7. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Hlavní hrdinkou minisérie je Britka, která se svým manželem hledá nový začátek v Austrálii poté, co nevěra ohrozí jejich manželství. Zde si najmou mladou místní chůvu, která však není tak nevinná, jak na první pohled vypadá. Jejich rozhodnutí nabere smrtelné obrátky.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Docela typické britské drama se špetkou mystery, které jsme sice viděli tisíckrát, které ovšem stále skvěle funguje. Máme tu manželský pár, podezření na nevěru, paranoiu a psychické problémy.

Divím se, že pilot ukázal realitu a nenapínal nás až do poslední chvíle v závěrečné epizodě, abychom věděli, co je pravda a co bylo jen v hlavě. Takhle to trošku postrádá prvek mysteriózna. Pořád ale nevíme, jak to dopadne a komu se podaří zvítězit, takže za sebe musím říct, že se na další díly mrknu ráda.

Zasazení do Austrálie není nijak patrné, tedy kromě velkého hada na cestě při běhání, brr. Nejde tady moc o prostředí, spíše o samotné postavy a příběh. I když to není nejoriginálnější story, těch 45 minut docela rychle uteklo a jak říkám, jsem zvědavá na pokračování a vyústění.

  • zábavná, i když neoriginální zápletka
  • dokáže upoutat pozornost
  • vyzrazení odpovědí hned v pilotu
  • nic, co by tu ještě nebylo
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Myslím, že ze čtyř dílů by se daly klidně udělat jen dva, které by ukázaly úplně ten stejný...
před 2 roky
Další články k tématu