16. 9. 2021

TUDUM - speciální event pro všechny fanoušky Netflixu

TUDUM - speciální event pro všechny fanoušky Netflixu

Netflix chystá celosvětový speciální fanouškovský event vtipně pojmenovaný TUDUM, což by měl být fonetický zápis, klasického zvuku, který vždy doprovácí Netflixácké logo před seriály a filmy.

O co jde

25. září se více jak 145 největších hereckých hvězd a tvůrců z více jako 70 pořadů postaví na virtuální stage a celý den bude představovat exkluzivní ukázky z nadcházejících pořadů.

Na tuto událost nás Netflix zve trailerem, takže velikost hvězd můžete posoudit sami.

Kde a jak sledovat

Virtualní livestream začne v 18 hodin našeho času na Youtube kanálech společnosti Netflix, ktromě toho bude přenos k dispozici i na Twitteru, Twitchi a Facebooku.

Čeština bohužel není mezi podporovanými jazyky, tak vám bude muset stačit globální Youtube kanál.

Na vybraných kanálech pak budou již od 14 hodin probíhat speciální předpremiéry zaměřené na korejské a indické seriály a filmy spolu se zajímavým anime obsahem.

Celá akce je zdarma a není potřeba mít účet na Netflixu.

Co uvidíme

Během tříhodinové akce TUDUM se představí více než 145 hvězd a více než 70 filmů a seriálů – včetně nejoblíbenějších navrátilců, jako jsou Stranger Things, Bridgerton (Bridgertonovi) a The Witcher (Zaklínač), La Casa de Papel (Papírový dům) a Cobra Kai, stejně jako filmové trháky jako Red Notice, Don't Look Up, Extraction, The Harder They Fall, The Old Guard a další.

Fanoušci se jako první dozví nejnovější informace a uvidí první pohledy, nové trailery a exkluzivní klipy během interaktivních panelů a rozhovorů s tvůrci a hvězdami ze společnosti Netflix, mimo jiné se můžete těšit na následující celebrity:

Do streamu se budou moci zapojit i fanoušci, pokud po tom toužíte, tak se musíte na stránkách akce zaregistrovat do 23. září.


Co na akci říkáte? A budete sledovat? Nebo se dokonce pokusíte zapojit?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
_-0-_

_-0-_

Chápu, že má SZ pravděpodobně nějaký benefit z upozorňování na tuto Netflixárnu, ale je škoda, že...
před 2 roky
Fruiko

Fruiko

Ne. Nemá. Serialkiller kromě lidí živících se seriály a pár Brňáků nikoho nezajímá. Což dokazuje...
před 2 roky
_-0-_

_-0-_

Ona je obecně aktivita pod články nízká, odezva na články o Emmy také netrhala rekordy...
před 2 roky
Další články k tématu