29. 12. 2021

Seriály, se kterými se loučíme v roce 2021

Seriály, se kterými se loučíme v roce 2021

Konec roku je za rohem. Pojďme se ještě jednou ohlédnout za uplynulými dvanácti měsíci a připomenout si, které seriály se s námi nadobro rozloučily. I když… v dnešní době je u mnohých pouze otázkou času, než se nám v nějaké formě zase vrátí, takže nemusíme až tolik smutnit.

Dnešní fotočlánek jsem rozdělila na tři velké oddíly. V první části najdete seriály, které letos odvysílaly závěrečnou epizodu, ať už kvůli tomu, že je stanice zrušily, nebo u nich byl konec oznámený dopředu. Druhou kategorii tvoří minisérie, jež se představily v letošním roce, od začátku se však vědělo (nebo spíše předpokládalo), že druhá série nevznikne. Poslední kategorii pak tvoří seriály, které se v roce 2021 již nevysílaly, nicméně až letos jsme se dozvěděli, že se s novými díly již nevrátí. Jelikož jsme je nezmiňovali v minulých ročnících tohoto článku, zaslouží si zmínku alespoň dnes.

Po prohlédnutí článku nám nezapomeňte napsat svou osobní statistiku. Kolik z nich jste sledovali? Kdo vám bude nejvíce chybět? A u koho si naopak myslíte, že zrušení přišlo v pravý čas, nebo dokonce až příliš pozdě?

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
_karel_

_karel_

Kurnikšopa, ani jsem si neuvědomoval, kolik je tam mých oblíbenců. Himbajšůviks.
před 2 roky
Janey T

Janey T

Velké poděkování za zpracování tohoto článku. :) Zrušené/ukončené seriály, které jsem viděla: Cowboy...
před 2 roky
Mianátor

Mianátor

Letos to bolelo..WE, Supergirl, Lucifer..budou chybět:'(
před 2 roky
Další články k tématu