19. 6. 2022

Týden v obraze: Westworld, Money Heist: Korea, Umbrella Academy a další...

Týden v obraze: Westworld, Money Heist: Korea, Umbrella Academy a další...

Týden: 20. června – 26. června 2022

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Mind Over Murder (HBO, novinka)

Dokument popisuje bizarní a psychologicky složitý příběh šesti osob, které byly v roce 1985 odsouzeny za vraždu milované 68leté babičky Helen Wilsonové v Beatrice ve státě Nebraska.

Hip Hop My House (Paramount+, novinka)

Harlemský rapper Cam'ron s pomocí interiérového designéra Zeeze Louize promění domov jednoho šťastlivce v nadživotní poctu rapovým ikonám.

The Future Of (Netflix, novinka)

Dokumentární seriál, který zkoumá neobvyklé předpovědi o dopadech rozšířené reality, nositelných technologií a dalších inovací na náš život v budoucnosti.

Motherland: Fort Salem (Freeform, 3. série)

Děj se odehrává v alternativní Americe. Čarodějnice podepsaly před 300 lety dohodu s vládou. Takhle bylo ukončeno jejich pronásledování. Čarodějnice nyní pracují pro vládu. Tři mladé ženy se učí používat své nově objevené schopnosti.

Naši (JOJ, 5. série)

Komediální seriál televize JOJ přináší obraz života pětičlenné rodiny s občasným mírně ironickým podtónem, takovým přirozeným pro normální vztahy mezi dětmi a rodiči. Otec a matka, zápasící s výchovou tři synů, nás každý týden pozvou nahlédnout do svého běžného denního kolotoče a nabídnou nám chutný koktejl rozmanitých emocí, smíchu a křiku. S jejich příhodami a situacemi plnými humoru, ale i něžnosti a hřejivého lidského tepla, se snadno dokáže ztotožnit každý rodič. Provokují nás k smíchu, úsměvu či zamyšlení, nedá se vyloučit ani občasné zaskřípání zuby. Našim hrdinům se bezpochyby daří výrazně měnit optiku, jakou nahlížíme na současnou rodinu, a zároveň nám všem vysílají uklidňující signál, že my rodiče – či naše děti – v tom nejsme sami.

Tales (BET, 3. série)

Hip-hop. Peníze. Sláva. Podvod. Vražda. Všechno se to spojuje v antologickém seriálu, jehož jednotlivé epizody jsou předělávkou textů klasických i moderních hip-hopových písniček.

The Twelve (Foxtel, novinka)

Seriál sleduje 12 porotců, obyčejných Australanů s vlastními problémy, kteří mají za úkol rozhodnout v případu ženy obviněné z vraždy dítěte.

Seriál je adaptací belgické předlohy De Twaalf.

Wild 'N Out (MTV, 18. série)

Sledujte, jak Nick Cannon a nová áčková hvězda vedou každý týden tým improvizačních komiků, kteří proti sobě soutěží v novém pořadu: Nick Cannon uvádí Wild 'N Out.

Eureka! (Disney Junior, novinka)

Sleduje mladou vynálezkyni, která navrhuje vynálezy v naději, že se jí podaří zlepšit svět a posunout svou prehistorickou komunitu do modernější doby.

Ridiculousness (MTV, 26. série)

Klipový seriál z dílny MTV, kterým provází Rob Dyrdek a v každé epizodě představuje jedny z nejšílenějších videí, které můžete najít na internetu. Jejich pouštění pak zdařile komentuje a své hosty spolu s diváky přivádí k slzám od smíchu.

Police Interceptors (Channel 5, 21. série)

Dokumentární seriál, jehož hrdiny jsou příslušníci speciální mobilní policejní jednotky z Essexu. Často se dostávají do kontaktu s různými druhy zločinců, pronásledují zloděje v ukradených vozech, opilé řidiče nebo klasické piráty, kteří nevědí, kdy mají zpomalit. K dispozici mají ta nejlepší a speciálně vybavená policejní vozidla, díky nimž mohou chránit veřejnost před nebezpečím. Mezi jejich další vybavení patří například také systémy ANPR, které umožňují automaticky detekovat, zda má vůz pojištění a podobně.

Jejich vozový park se skládá z Mitsubishi Evo IX FQ360, Subaru Impreza GB270, BMW 3 Touring M Sport a Audi A4 Avant TDi Quattro SE.

Pokud milujete seriály typu Kobra 11, nenechte si tento dokument ujít. Takto totiž vypadá realita.

Snowflake Mountain (Netflix, novinka)

Parta bezradných dětí je podrobena zkoušce v divočině, aby se pokusila postavit na vlastní nohy. Není tam tekoucí voda, rodiče a co je nejhorší, ani Wi-Fi.

The Umbrella Academy (Netflix, 3. série)

Na základě populárních komiksů, které vytvořil a napsal Gerard Way a ilustroval Gabriel Bá.

Sleduje osudy odcizených členů dysfunkční rodiny superhrdinů – The Monocle, Spaceboy, The Kraken, The Rumor, The Séance, Number Five, The Horror a The White Violin. Kteří společně pracují na vyřešení tajemné smrti jejich otce.

Little Ellen (HBO Max, 3. série)

Seriál zkoumá svět očima veselé a nepředvídatelné sedmileté Ellen DeGeneres.

Menudo: Forever Young (HBO Max, novinka)

Strhující čtyřdílný dokumentární seriál popisující nevyřčený příběh vzestupu a pádu Menudo, nejznámější latinskoamerické chlapecké skupiny v historii.

Królowa (Netflix, novinka)

Po desetiletích nepřítomnosti se známý pařížský krejčí a tranvestita vrací do svého rodného města v Polsku, aby se udobřil se svou dcerou.

The Bear (FX, novinka)

Seriál se točí kolem mladého šéfkuchaře, který se vrací do Chicaga, aby vedl rodinnou restauraci.

Angry Birds: Summer Madness (Netflix, 2. série)

Staří známí ptačí hrdinové i jejich noví kamarádi se vydají na letní tábor pod vedením Mocného Orla. Na jedné straně stojí ptáčci, kteří posouvají hranice a porušují pravidla, aby si užívali dobrou zábavu. na druhé pak stojí prasátka, která se jim snaží zavařit, jak jen je to možné.

Money Heist: Korea (Netflix, novinka)

Grandiózní loupež provedená neobvyklou skupinou lupičů.

Jihokorejský remake Papírového domu.

The One That Got Away (Amazon Prime Video, novinka)

Seznamující reality show ve kterém mají soutěžící šanci znovu prozkoumat své ztroskotané vztahy a znovu se pokusit o lásku.

Loot (Apple TV+, novinka)

Molly má zdánlivě perfektní život. To se změní v momentě, kdy jí manžel zanechá 87 miliard dolarů.

The Chi (Showtime, 5. série)

Seriál vypráví příběh o dospívání. V centru dění stojí skupinka místních obyvatel, kteří jsou spojeni náhodou, nicméně skutečné pouto mezi nimi vznikne ve snaze nalézt skutečnou blízkost a vykoupení. Kevin je mladý teenager, který musí zahodit veškeré iluze a odhalit temnější stránku dětství. Brandon je snílek, který směle vykročí do neznáma se sebevědomou vírou, že najde úspěch v životě a lásku se svou dívkou Jerrikou. Emmett je bezstarostný teenager, který je vtržen do komplexního světa povinností. V neposlední řadě Ronnie je flákač, který kvůli nedostatku lásky a víry v sebe sama zpochybňuje svůj každý čin.

Westworld (HBO, 4. série)

Anthony Hopkins ve své první velké seriálové roli hraje postavu vynálezce Dr. Roberta Forda, který vede Westworld, zábavní park pro dospělé. Ten obývají lidsky vypadající roboti. Androidi, kteří v seriálu vystupují, můžou být kdykoliv zabiti a vrátit se jako jiná osobnost.

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
richardK

richardK

Tentokrát jsou favorité jasní. Umbrella Academy a Westworld, který by si mohl napravit upadající reputaci.
před 95 týdny
_karel_

_karel_

Čarodějnice, Akademie a robůtci. :-) And more trans... yay.
před 95 týdny
darbak

darbak

Rozhodně se těším na Westworld. A jako správný fanoušek žánru zkusím Twelve.
před 95 týdny
Další články k tématu