24. 7. 2022

Týden v obraze: Paper Girls, City on a Hill, nové Pretty Little Liars a další...

Týden v obraze: Paper Girls, City on a Hill, nové Pretty Little Liars a další...

Týden: 25. července 2022 – 31. července

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Bugs Bunny Builders (HBO Max, novinka)

Ve stavební společnosti ACME řídí králíček Bugs a králíček Lola neschopnou partu stavbařů. Kačer Daffy, prasátko Porky, Tweety a další používají své nářadí a vozidla, aby společně zvládli ty nejbláznivější stavební práce.

Running Wild with Bear Grylls (National Geographic, 7. série)

Světově známý dobrodruh Bear Grylls tentokráte vybírá známé osobnosti, aby je vzal na dvoudenní výpravy do těch Bohem nejzapomenutějších míst Spojených států. Zde se musí naučit, jak přežít.

Street Food: USA (Netflix, novinka)

Poznejte ty nejoblíbenější pokrmy na amerických ulicích a cestou objevte srdce, duši a divokou rozmanitost skutečných lidí, kteří za jídlem stojí.

Dream Home Makeover (Netflix, 3. série)

Shea a Syd McGee pomáhají splnit sny skutečným rodinám, které chtějí vylepšit svůj domov šitý na míru jejich vlastnímu jedinečnému stylu.

High School Musical: The Musical: The Series (Disney+, 3. série)

Skupina studentů z East High se připravuje na zimní představení, zanedlouho si ale uvědomuje, že drama je k mání nejen na pódiu, ale i mimo něj.

The Most Hated Man on the Internet (Netflix, novinka)

Dokument vypráví o misi jedné matky proti samozvanému „králi revenge porna“ poté, co byly na internetu zveřejněny nahé fotografie její dcery.

Hunter Moore byl samozvaný „profesionální ničitel životů“, který se proslavil na začátku roku 2010 založením IsAnyoneUp.com, nechvalně proslulého centra „revenge porna“. Na této stránce byly zveřejňovány explicitní fotografie žen a mužů, často bez jejich svolení a s ničivými následky.

Vybudoval si okole sebe kult lidí, kteří sledovali každý jeho chlípný krok. Tento třídílný seriál, který obsahuje dojemné a exkluzivní rozhovory s mnoha ženami a muži, kteří bojovali za stažení svých snímků, s agenty orgánů činných v trestním řízení, kteří na případu pracovali, a s křižáky, kteří bojovali za Moorovo odstranění…

Breathe (Netflix, novinka)

Malé letadlo spadne uprostřed kanadské divočiny. Ve snaze přežít musí osamělá žena bojovat proti přírodě.

Harley Quinn (DC Universe, 3. série)

Hlavní postavou je Harley Quinn. Ta po posledních událostech zvažuje svůj vztah s Jokerem. Sice je do něj zamilovaná, ale hlodají v ní pochyby, že on ji jen využívá. Jednoho dne dostane díky Poison Ivy konečný důkaz a s Jokerem se rozejde. Rozhodne se osamostatnit a provést nějaké nezapomenutelné činy, za kterými bude stát jen ona sama.

Another Self (Netflix, novinka)

Kamaradství Ady, Sevgi a Leyly, které začalo na univerzitě, se během let změnilo v přátelství, které jim dodává sílu i v těch nejtěžších chvílích. Ada je úspěšná všeobecná lékařka a Sevgi ambiciózní právnička. Leyla na rozdíl od nich dvou nikdy nepracovala a nebudovala svou kariéru. Žije pohodlný život se svým manželem a synem. Silné pouto mezi těmito třemi ženami však vystaví Sevgi největší zkoušce poté, co je jí diagnostikována rakovina.

Pretty Little Liars: Original Sin (HBO Max, novinka)

Před dvaceti lety série tragických událostí téměř zničila obyvatele městečka Millwood. Nyní se skupinka mladých dospívajících dívek stává terčem neznámého šikanujícího agresora, který je chce donutit zaplatit za hříchy jejich rodičů, ke kterým došlo dvě dekády zpátky… a také za jejich vlastní hříchy.

Salvage Marines (Crackle, novinka)

V ponuré budoucnosti plné korporátní tyranie a bojů v hlubokém vesmíru Samuel Hyst snáší svůj život továrního dělníka a neodvažuje se snít o životě mimo znečištěnou průmyslovou planetu Baen 6. Vše se změní, když mu jeho mladá žena Sura prozradí, že je těhotná.

Nyní Samuel čelí kruté realitě, že se jeho dítě narodí do stejného otroctví jako on. Samuel je odhodlán vytvořit pro svou rozrůstající se rodinu lepší život, a tak se spolu se svým nejlepším přítelem Benem Takedou přihlásí k riskantnímu životu u záchranného námořnictva, pěšáků militarizované operace v hlubokém vesmíru.

The Resort (Peacock, novinka)

Antologický true-crime seriál prozkoumává lásku a všechny divnosti, které kvůli ní provádíme. Každá série se odehrává v jedinečném rekreačním letovisku. První série je zasazená do all-inclusive rezortu Mayan Riviera. Zde se manželský pár na pokraji rozvodu nedobrovolně stane součástí jedné z nejbizarnějších nevyřešených záhad, která v sobě pojí metafyzický detektivní příběh, dobrodružství po vzoru Indiana Jonese i špetku romantiky.

8 Out of 10 Cats Does Countdown (Channel 4, 23. série)

8 Out of 10 Cats Does Countdown je crossover mezi 8 Out of 10 Cats a Countdown (1982). Seriál probíhá ve stejné formě jako Countdown, ale se soutežícími ze seriálu 8 Out of 10 Cats.

Amber Brown (Apple TV+, novinka)

Amber Brown je nefalšovaný pohled na dívku, která po rozvodu rodičů hledá svůj vlastní hlas prostřednictvím umění a hudby.

Ídolo (Netflix, novinka)

Bezvýhradný fanoušek se po smrti svého nového idolu začne vydávat za něj.

Masaba Masaba (Netflix, 2. série)

Neena a Masaba Gupta jsou ve skutečném životě matka s dcerou. V tomhle seriálu hrají své vlastní alternativní verze a nabízí tak pohled do svých životů.

Uncoupled (Netflix, novinka)

Michael měl za to, že má perfektní život. To se změní ve chvíli, kdy ho manžel šokuje s novinkou, že ho po 17 letech opouští. Doslova přes noc je Michael nucen konfrontovat dvě noční můry. Jednak ztratil svou spřízněnou duši, a najednou je z něj svobodný homosexuální čtyřicátník v New Yorku.

Paper Girls (Amazon Prime Video, novinka)

Čtyři dvanáctileté dívky roznáší ráno po Halloweenu v roce 1988 noviny. Dostanou se však nechtěně do konfliktu mezi frakcemi cestovatelů časem a samy se vydávají na dobrodružnou cestu za záchranou světa. Cestují mezi přítomností, minulostí a budoucností a setkávají se s budoucími verzemi sebe sama. Jde o emotivní dobrodružství, které není jednoduché, ale dívky ve výsledku posílí, stejně jako zpevní jejich přátelství.

Ready to Love (OWN, 7. série)

Seriál o randění, který zkoumá romantické vztahy úspěšných černochů a černošek po třicítce a čtyřicítce, kteří hledají trvalý a autentický vztah.

Surface (Apple TV+, novinka)

Seriál o ženě, která se snaží znovu vybudovat svůj život po pokusu o sebevraždu a její snaze pochopit vše, co k němu vedlo.

Are You Afraid of the Dark? (Nickelodeon, 3. série)

Rachel je nováček ve škole, kde si jí všimne skupinka přátel. Ti se v noci společně schází, aby si vyprávěli strašidelné příběhy. Rachel jim řekne svůj první příběh. Všichni však brzy s hrůzou zjistí, že její pohádka se začíná odehrávat i ve skutečnosti.

Rupaul's Drag Race Down Under (TVNZ 2, 2. série)

Další ze spin-offů reality show Rupaul's Drag race. Nyní soutěží o titul další drag race superstar drag queens z Austrálie a Nového Zélandu.

The Next Step (Family Channel, 8. série)

V tomto kanadském „mockumentary“ seriálu sledujeme skupinu tanečníků, kteří navštěvují taneční studio The Next Step. Mají před sebou hodně tréningů a zkoušek, které musí zvládnout, jestli se chtějí kvalifikovat až do národního finále.

City on a Hill (Showtime, 3. série)

Začátkem 90. let Boston překypoval násilnými zločinci a místní strážci zákona je povzbuzovali, protože korupce a rasismus byly na denním pořádku. Tento stav věcí změnila událost zvaná Bostonský zázrak.

V tomto fiktivním příběhu je zástupce okresního návladního Decourcy Ward nucen uzavřít spojenectví se zkorumpovaným, a přesto uctívaným veteránem z řad FBI jménem Jackie Rhodes. Společně si vezmou na paškál rodinu ozbrojených lupičů aut. Tento případ zahrne a později i změní celý bostonský justiční systém.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Fruiko

Fruiko

Jo, to zase nejspíš přejmenovali.
před 91 týdny
Tempy

Tempy

Prosím, nešla by u 8 Out of 10 Cats Does Countdown změnit fotka? Too soon, too soon... :) :(
před 91 týdny
_-0-_

_-0-_

"Uncoupled – O čem to je Michael měl za to, že má perfektní život. To se změní ve chvíli, kdy ho...
před 91 týdny
Další články k tématu