3. 3. 2013

Casting: Z True Blood, Glee i Breaking Bad do Under the Dome

Revolution

Kromě zpráv z PaleyFestu se k Revolution objevil také jeden casting. Jedna z bývalých lásek Jacka Bauera získala novou roli.

Herečka Annie Wersching, která v 24 hodin hrála agentku Renee Walker, bude hostovat v této novince stanice NBC.

Její postava se jmenuje Emma. Byla to Milesova první láska a zároveň také první objekt posedlosti Monroea. Když se Emma v současnosti vrátí do centra dění, zažehne mezi těmito dvěma chlápky pořádný oheň.

Wersching je už třetí herečka z 24 hodin, která v Revolution bude účinkovat. Kromě ní se zde objevily také Kim Raver a Leslie Hope.

Under the Dome

Během posledních týdnů se k této letní novince stanice CBS, která vzniká podle románu Stephena Kinga, doslova roztrhl s castingy pytel.

Rachelle Lefevre (Off the Map, A Gifted Man) získala hlavní ženskou roli. Zahraje si Julii, investigativní reportérku, která se zrovna se svým manželem přestěhovala do Chester's Mill.

Jolene Purdy (Glee) ztvární chytrou a energickou zaměstnankyni místní rádiové stanice, která využije své výjimečné schopnosti, aby se pokusila kontaktovat někoho mimo oštítěné město.

Nicholas Strong (Nashville) si zahraje Phila, populárního DJe a fanatika do nezávislého rocku, který je popisován jako charizmatická figurka s temným tajemstvím.

Aisha Hinds (True Blood) se objeví jako Carolyn Hill, losangeleská právnička, která je uvězněná v Chester's Mill, kudy v době vzniku štítu projížděla se svým partnerem a jejich dcerou, kterou vezla do tábora pro zlobivé mladistvé.

Mike Vogel (Pan Am) bude Barbie. Tak se jmenuje jeho postava, vojenský veterán na tajemné misi.

Posledním obsazeným je zatím Dean Norris (Breaking Bad). Herec ztvární Velkého Jima, úspěšného vlastníka městské prodejny ojetých aut, který je zároveň radním. Tuto úlohu Jim bere velmi vážně.

Army Wives

Vypadá to, že se seriál opravdu ze všech sil snaží zaplnit díru po odchodu jedné ze svých hlavních postav, jelikož obsazuje stále nové a nové role.

Posledním přírůstkem nadcházející sedmé řady seriálu je herec Brant Daugherty, který získal významnou vedlejší roli.

Jeho postava se jmenuje poručík Patrick Clark. Patrick je synem Jackie (Kelli Williams) a Kevina (Robert John Burke). Patrick je inteligentní a schopný důstojník, který se nemůže dočkat, až se zapojí do centra válečného dění. Také se dá počítat s tím, že se z něj časem vyklube možná romantická známost pro Glorii (Alyssa Diaz).

Zatím má status vedlejší postavy, podle zdroje by se však mohl od osmé série dostat mezi hlavní tváře.

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
misshule

misshule

Tak teda nevím, ale většina herců mi vůbec do Under the Dome nesedí, jediný, kdo se mi líbí je Dean Norris,...
před 11 roky
janka89

janka89

na Under the Dome sa hrozne teším, knizka ma bavila ale aj preto mám celkom strach z toho ako to...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

mike vogel byl perfektní v pan am i castlovi - až trošku mrazí, jak dokáže hrát tak veselého...
před 11 roky
Další články k tématu