30. 1. 2013

Střípky: Following ruluje, South Park zkracuje

Dneska se podíváme, jak se ve sledovanost daří Following, kolik epizod nakonec bude mít následující řada South Parku, proč se L.A. Nori bude muset přejmenovat a nakonec se dozvíme, kdy uvidíme Battlestar Galacticu zase na SyFy.

The Following


Tomuhle seriálu se povedlo něco, co se zrovna často nevidí. Druhý díl měl lepší rating jak díl první. V absolutních čísel sice drobně spadl (pořád to je ale okolo 10 milionů diváků), ale producenty stejně zajímá jen cílová skupina 18–49 let pro kterou se ratingy počítají a právě tady si druhý díl polepšil z 3,2 na 3,3. A i reakce diváků nadále zůstávají pozitivní a tak si FOX může po dlouhé době mnout ruce.

South Park


Trey Parker a Matt Stone si zkrátili úvazek na svém dítku South Parku. Z původních 14 epizod rozdělených do dvou sérií po sedmi vycouvali a nyní mají podepsanou smlouvu na 10 epizod. Prý je to hezčí kulatější číslo. Hlavní důvod ale asi bude v tom, že kluci dokončují videohru na téma seriálu a mají tudíž asi plné ruce práce.

South Park by se svou 16. řadou měl vrátit na obrazovky Comedy Central 25. září.

L.A. Noir už není L.A. Noir


Kriminální novinka L.A. Noir stanice TNT bude měnit jméno. Informaci potvrdit v rozhovoru pro io9.com Frank Darabont.

Původně se náš seriál měl jmenovat L.A. Noir, protože točíme podle stejnojmené knihy Johna Buntina. Jenže ozvala se vývojařská společnost, která loni uvedla videohru L.A. Noire, že pokud se nepřejmenujeme, tak se budou s TNT soudit. Takhle to v Hollywoodu prostě chodí.

Dále řekl, že by byl rád za nový název Lost Angels, ale ten zatím není ze strany TNT potvrzen. A něco nám říká, že možná ani nebude, protože tady pravděpodobně Frank narazí na shodný název s jedním filmem z roku 1989. Takže by mu to zase nějací právníci mohli otloukat o hlavu.

Battlestar Galactica: Blood & Chrome

Syfy oznámila, že televizní premiéra „neúspěšného“ pilotu Battlestar Galactica: Blood & Chrome bude odvysílána 10. února. Jelikož většina fanoušků epizodu již viděla na youtube, kde je od podzimu, tak si nemyslíme, že by se koukalo moc lidí.


Myslíte si, že si Following svoji kvalitu a hlavně sledovanost udrží? A co L.A. Noir líbí se vám více potencionální přejmenování na Lost Angels?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Nikuska181

Nikuska181

No už by som si mohla konečne pozrieť The Following, lebo keď budem zaostávať s epizódami, tak to...
před 11 roky
Další články k tématu