20. 3. 2013

Soutěž! Kdo by rád vlastní ponorku?

Soutěž! Kdo by rád vlastní ponorku?

Tentokrát nebudeme psát, že se k soutěžení vracíme po pár týdnech, protože tomu tak není. Jste hraví, jste soutěživí, nám to dělá radost a proto jsme pro vás nachystali další výzvu. Věřte nám, že ve frontě čekají pak další. Sponzorem je tentokrát televize FANDA, která pro vás věnovala parádní předměty vážící se k seriálu Poslední základna (Last Resort). Tenhle parádní akční thriller můžete sledovat každou neděli na FANDOVI a pokud se vám seriál líbí, ceny se vám rozhodně budou líbit také.

Soutěžit můžete už nyní a to na obvyklém místě. Pro každého výherce je připraven výběr předmětů s motivem seriálu. Patří mezi ně například trička, solární nabíječka, čtečka karet, svítilna nebo psí (vojenské) známky. Podle nás je rozhodně o co hrát, souhlasíte? Neváhejte a utíkejte odpovědět na první otázku!

Stejně jako minule se samozřejmě můžete těšit na přímý přenos losování vítězů. Losování proběhne ve službě „hangout“ (setkání) na Google Plus a odkaz na něj naleznete včas přímo na stránce soutěže. Upozorněni na něj budete včas také na Facebooku.

Hodně štěstí všem!

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Maarti

Maarti

Paráda :)
před 11 roky
Další články k tématu