28. 3. 2013

Castingy: NCIS, Burn Notice a Necessary Roughness

Kdo bude novým ředitelem Mosadu v NCIS? Kdo získal důležitou roli v nadcházející řadě Burn Notice? A koho budeme vídat v Necessary Roughness? Tak přesně tohle se dozvíte v naší další dnešní bleskovce!

NCIS (Námořní vyšetřovací služba)

Asi tři měsíce po zabití Zivina otce Elie Davida (Michael Nouri), se v seriálu Námořní vyšetřovací služba dočkáme jeho náhrady. Novou ředitelku Mosadu, která se bude jmenovat Orli Elbaz, ztvární Deanna Troi ze seriálu Star Trek: Nová generace aneb herečka Marina Sirtis!

„Bylo pro nás obtížné najít vhodnou náhradu Elie Davida jako ředitele Mosadu. Nakonec jsme ale našli Marinu Sirtis,“ řekl showrunner Gary Glasberg. „Vždycky jsem byl fanouškem Star Treku, avšak Marina je opravdu velmi dobrá. A herci ji milují. Představuje všechno, co jsem v té roli chtěl mít, a dokonce i něco víc. Jsme opravdu rádi, že ji máme,“ dodal. Poprvé ji v její nové roli uvidíme někdy v dubnu.

Kromě Nové generace a souvisejících Star Trek filmů ji můžeme znát z jednoepizodních hostování v seriálech Three Rivers, Make It or Break It, Beze stopy a Chirurgové.

Burn Notice (Status: Nežádoucí)

Herec Adrian Pasdar, jehož si určitě pamatujete jako Nathan Petrelliho z Hrdinů, ztvární v nadcházející sedmé sérii seriálu Burn Notice celkem dost důležitou roli!

Bude hrát postavu jménem Randall Burke, což bude chytrý, nebezpečný a nepředvídatelný bývalý voják speciálních sil, jenž je nyní podezřelý z provozování teroristické organizace. Bude z něj vyzařovat charizma, riziko a odvaha. Jestliže si vás oblíbí, budete za vodou, avšak když s ním nebudete vycházet, tak vás nejspíš bude chtít zabít…

Pasdar se tak připojí k již dříve ohlášeným hercům, kteří se v nové sérii objeví – Jack Coleman (Heroes, The Office, The Vampire Diaries), Stephen Martines (The Vampire Diaries, The Closer) a Nick Tarabay (Spartakus: Krev a písek). Kromě Heroes jsme Adriana mohli vidět v Castlovi, Political Animals nebo Zoufalých manželkách.

Necessary Roughness

Karissa Staples, která účinkovala v kanadském sitcomu What's Up Warthogs. se připojuje k hereckému obsazení třetí řady Necessary Roughness jako pravidelná postava!

Karissa bude hrát Palomu, asistentku dr. Danielle Santinové (Callie Thorne). Je popisována jako okouzlující a ambiciózní dívka, která se z prezidentování dívčího spolku stala mocnou podnikatelkou. A ať už Dani chce nebo ne, Paloma jí pomůže s její lékařskou praxí. Paloma má však vlastní skryté úmysly…

Kromě Karissy budeme v nové řadě Necessary Roughness vídat i Davida Anderse (Heroes, Once Upon a Time, Vampire Diaries) a Johna Stamose (Pohotovost), kteří byli již dříve ohlášeni.


Zaujala vás některá z těchto castingových informací? Co myslíte, jaký bude mít Ziva vztah s novou ředitelkou Mosadu? Podělte se s námi o vaše názory v komentářích! :-)

(zdroje: tvline.com, hollywoodrepor­ter.com, hollywoodrepor­ter.com)

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Franki

Franki

Me by spíše zajimalo, jestli scott cohen bude ve třetí řade či nikoliv
před 11 roky
Maarti

Maarti

Říkala jsem si, kdy se objeví nový šéf Mosadu..uvidíme, co na to Ziva ;)
před 11 roky
Další články k tématu