14. 4. 2013

CBS uveřejnila popisy závěrečných dílů včetně HIMYM, BBT...

CBS uveřejnila popisy závěrečných dílů včetně HIMYM, BBT...

V květnu nám končí většina seriálů a my, seriáloví maniaci, se tak můžeme odlepit od počítače a vyrazit ven užívat si sluníčka. I když vlastně ne, vždyť nám začínají letní seriály a i kdyby ne, tak jistě máte na skladě nějaký ten oblíbený seriál, který si dáte jako maraton a budete tak krátit dlouhé letní dny.

Ale teď zase zpátky k tématu. Stanice CBS zveřejnila oficiální popisy závěrečných epizod ke svým osmnácti oblíbeným seriálům.

Co se kde bude dít? Přinášíme vám velký přehled!

NEDĚLE, 28. dubna

THE GOOD WIFE
Alicia, Will a Diane spěchají k soudu v noc Peterových voleb na pozici guvernéra, protože si Zach myslí, že byl svědkem manipulování s hlasy. Mezitím je Cary kontaktován nepravděpodobným zdrojem, který mu nabídne pomoc při startu své vlastní firmy, což v Alicii vyvolá jak profesionální, tak osobní konflikt.
(Hostuje Martha Plimpton, T.R. Knight, Denis O’Hare a starosta New Yorku Michael Bloomberg.)

THE MENTALIST
Jakmile se Janovi podaří zkrátit seznam podezřelých na sedm, udeří Red John znovu. Ona oběť má spojitost s Janovou minulostí.
(Hostuje Laura San Giacomo.)

ČTVRTEK, 9. května

TWO AND A HALF MEN
Walden randí s dvaacetiletou (Hilary Duff), ale posléze ho více zaujme její babička (Marilu Henner). Zatímco Alan a Jake vyrazí na výlet, který má utužit jejich vztah.

PERSON OF INTEREST
Ve chvíli, kdy je Stroj vypnut, začnou na povrch vyplouvat skutečné důvody, proč se Finch rozhodl pomáhat obyčejným „nedůležitým“ lidem. On a Reese proto ve snaze Stroj zachránit spojí síly s překvapivými spojenci.

PÁTEK, 10. května

VEGAS
Šerif Lamb, odhodlaný k pomstě, se spojí se Savinem, aby zničili Portera Gainsleyho (Michael Ironside), muže, který zabil Lambovu manželku a pokusil se zabít Katherine. Jack je zničen, když nachytá Miu v kompromitující pozici.

BLUE BLOODS
Když je někdo blízký Reaganům zavražděn, celá rodina se sjednotí, aby chytila vůdce zodpovědného gangu. Danny má zpracovat přítelkyni vůdce, aby je k nim dovedla a na Frankovi je, aby čelil druhé krizi.

PONDĚLÍ, 13. května

HOW I MET YOUR MOTHER
Parta se připravuje na svatbu Robin a Barneyho. Ted pozve Lily, aby si prohlédla dům, s jehož úpravami je konečně hotov. Robinina a Barneyho noc relaxace je zničena otravným párem (Casey Wilson a Keegan-Michael Key) a Marshall vezme na poslední chvíli dítě na návštěvu za jeho rodinou do Minnesoty.

2 BROKE GIRLS
Max a Caroline si chtějí vydělat peníze na nadcházející obchodní seminář, a tak se pustí do pořádného úklidu části bistra, jelikož má přijít na kontrolu hygiena, a objeví tak něco, co by jim mohlo pomoci znovu rozběhnout jejich obchůdek s muffiny.

ÚTERÝ, 14.května

NCIS
Mezinárodní hledání vraha Eliho Davida se změní ve federální hon na čarodějnice proti Gibbsovi a jeho týmu, což vyvolá zpochybňování jejich nekonvenčních metod a ohrozí to jejich budoucnost u agentury.
(Hostuje John M. Jackson a Colin Hanks.)

NCIS: LOS ANGELES
Nukleární výbuch v Pacifiku znovu podnítí pátrání po ukradených jaderných zbraních a to přiměje Hetty, aby přeházela partnerské dvojice. Pošle Callena a Kensi do zámoří a Sama s Deeksem nechá na pevnině.

GOLDEN BOY
Clarkovi je nařízena práce v kanceláři, zaměří se proto na Owenův nevyřešený případ, kde vyšetřovaná vražda dělníka na stavbě byla zkompromitována událostmi 11. září. Zástupce starosty Holbrook vytáhne na Clarka a Margot zbraň. Agnes odjíždí pryč s otcem a Owen dostane své zasloužené povýšení.
(Michael Madson hostuje jako Clarkův odcizený otec.)

STŘEDA, 15. května

CSI
Role Russella a jeho týmu jsou obráceny, když se ocitnou pod drobnohledem novináře, který je sleduje při vyšetřování série vražd. Jeden člen týmu jde do utajení a je ohrožen poté, co je zjištěno, že čelí vysoce sofistikovanému predátorovi.
(Hostuje Tim Matheson.)

ČTVRTEK, 16. května

THE BIG BANG THEORY
Sheldon a Penny jsou nemile překvapeni, když je Leonardovi nabídnuta zajímavá práce v zahraničí.

ELEMENTARY
Sherlockův šok ze znovuobjevení se jeho bývalé lásky Irene Adler (Natalie Dormer) vyvolá řadu flashbacků odhalujících bouřlivé události, které vedly k jeho propadnutí drogové závilosti. Mezitím on a Joan se znovu střetnou s tajemným Moriartym.

PONDĚLÍ, 20. května

RULES OF ENGAGEMENT
Brenda (Sara Rue) začne rodit ve svatební den Jennifer a Adama. Russell a Timmy se pokouší usmířit a Audrey má obrovské překvapení pro Jeffa.

MIKE & MOLLY
Když se Peggy rozejde s Patrickem (Gerald McRaney), Mike se je pokusí dát znovu dohromady, aby to v práci lépe klapalo. Později, když tornádo udeří v Chicagu, Mike a Molly si vzájemně prozradí důležité novinky.

HAWAII FIVE-0
Když přistane letadlo v Oahu se čtyřmi těly na palubě a chybějícím teroristou, CIA pověří Five-0, aby ho našli dřív, než provede útok na americké půdě. Kono je na útěku před policií kvůli vraždě, kterou nespáchala a McGarrettova vězeňská návštěva Wo Fat skončí šokujícím odhalením.
(Hostuje Christine Lahti, Ian Anthony Dale, Daniel Henney and Autumn Reeser.)

STŘEDA, 22. května

CRIMINAL MINDS
Při pronásledování “Replikátora” se stane jeden z týmu BAU jeho obětí.
(Hostuje Mark Hamill (Star Wars).)

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
smarinka

smarinka

já teda většinou tyhle poepizodní diskuze nesleduju, ale asi začnu :D
před 11 roky
Maarti

Maarti

TAHM: Walden s babičkou, to jsem zvědavá.. a utužení vztahu otce se synem se určitě nějak...
před 11 roky
Annett

Annett

CM: cože??? to jsem vážně zvědavá, kdo to bude :(
před 11 roky
Další články k tématu