21. 4. 2013

The Lying Game a Bunheads - Vrátí se ještě?

The Lying Game a Bunheads - Vrátí se ještě?

Už je to více než měsíc, co stanice ABC Family odvysílala finálovou epizodu druhé série The Lying Game a déle než půl roku, co skončila produkce (natáčení). Nicméně stanice stále definitivně nerozhodla o tom, jaká budoucnost na tento seriál podle knih Sary Shepard čeká.

Věci komplikuje fakt, že tento týden vypršely smlouvy všem hercům. Podle zdroje stanice požádala producenta seriálu Warnera Horizona, aby hercům smlouvy prodloužil. Ovšem vypadá to tak, že ABC Family nechce udělat konečné rozhodnutí až do té doby, než uvidí, jak dobře si povedou její letní seriály.

To se sice lehce říká, ale těžko plní. Prodloužení smlouvy totiž automaticky váže herce k seriálu, o kterém neví, zda bude pokračovat, i když by jinak mohli pracovat na jiných projektech. Vypadá to, že herci přece jen přijali; Alexandra Chando již novou smlouvu podepsala, Blair Redford zatím vyjednává. Zbytek smluv s ostatními herci je v různých fázích vyjednávání.

ABC Family se bude muset rozhodnout jen krátce po začátku nových seriálů, mělo by být jasno nejpozději do července.

Kromě herců není zatím jasný ani status Chucka Pratta, který seriál vytvořil a nyní zastává pozici výkonného producenta a showrunnera. I když většina scénáristů má tříleté smlouvy, Prattovi skončila již po druhé sérii. „Každý z nás musí učinit určitá rozhodnutí, co se obnovování týče,“ napsal Pratt emailem svému štábu. „Jsem si jistý tím, že naše rozhodnutí ovlivní různé okolnosti. Nicméně mějte na paměti tohle: Milujeme tuto show a pokud by to byl její poslední běh, chceme být u toho. Takže opět čekáme…“

The Lying Game je na tom ale ještě dobře. Na rozhodnutí o obnovení netrpělivě čeká další méně úspěšný seriál, Bunheads. Bunheads ukončilo svou první sérii více než před dvěma měsíci.

Stanice pravděpodobně učiní obě rozhodnutí ve stejnou chvíli, jaké ale bude se odhadnout nedá. Bunheads sice sklízí silnější mediální zájem a oba seriály mají shodné číslo sledovanosti (1,7 milionů diváků za týden), ovšem The Lying Game si vede lépe u mladších diváků: rating 2.2 vs 1.4 u lidí 12–34 let a 1.7 vs. 1.3 u 18–34 let.


Sledujete The Lying Game nebo Bunheads? Jak se vám seriály líbí? Který jste si zamilovali a který nechcete vidět ukončený?

(Zdroj: Deadline)

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Terinkahh

Terinkahh

The Lying Game musí pokračovat! :(
před 10 roky
xoxo-luci

xoxo-luci

a kdy se to dozvíme, že bude TLG pokračovat? :)
před 10 roky
inekafe

inekafe

najneskor koncom leta...ABC Family chce najprv zistit, ako sa bude darit ich novym letnym serialom a podla...
před 10 roky
Další články k tématu