9. 5. 2013

Bílý dům už není atraktivní a Whitney říká adios!

Bílý dům už není atraktivní a Whitney říká adios!

Sotva jsme dopsali radostnou zprávu ohledně Parks and Recreation, máme tu novinky z opačné strany spektra. Samozřejmě je jasné, že se napřed musí rušit, aby se novinky mohly dostat na světlo světa. A ty horší seriály se tak musí se svými třemi, v lepším případě pěti fanoušky nadobro rozloučit.

Právě to je příklad letošní novinky 1600 Penn. Komedie o prezidentské rodině a jejich nezbedném synáčkovi od začátku nepřinášela žádné extra výsledky, a to ani po oznámení, že samotný americký prezident pořádá promítání pilotního dílu u sebe doma.

Stejný osud potkal také dvouletou Whitney. Sitcom loni utekl hrobníkovi z lopaty, ale letos už tolik štěstí neměl. Ani zde není zrušení překvapením, jelikož čísla sledovanosti a ratingů byla slušně řečeno téměř neviditelná.

Více oficiálních rušení zatím nepadlo. Pro fanoušky je tu ovšem jedna velmi důležitá, i když poněkud nemilá zpráva. Podle zdroje je totiž stanice NBC natolik spokojená se svými letošními komediálními piloty, že si pro ně udělá v programu maximum místa. To znamená, že převážná část letos vysílaných komedií zemře. Dokonce se mluví i o tom, že tento osud nemine ani nejlepší komediální novinku stanice Go On nebo oddychovku The New Normal. Přitom Go On měl obnovení téměř jisté. Ovšem nic z toho zatím není oficiální, je možné, že některé letošní novinky tento brutální proces přece jen přežijí.

O dalším vývoji vás budeme samozřejmě informovat!


1600 Penn a Whitney jsou pasé. Sledovali jste? Mrzí vás zrušení? Bojíte se o další komedie této stanice?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Elanne

Elanne

1600 Penn mělo tu chybu, že dobré to začalo být až někdy v druhé půlce a to už to většina lidí přestala...
před 10 roky
dagsoftware

dagsoftware

tá Whitney ma mrzí, moc sledovateľných vecí na NBC už neostalo.
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

jako závěr 1600 penn sliboval, že to příští sérii mohlo být hodně zajímavé, ale je fakt, že seriál nebyl moc...
před 10 roky
Další články k tématu