10. 5. 2013

Na NBC pokračují jatka!

Na NBC pokračují jatka!

Během posledních minut stanice NBC stihla objednat pět seriálů, jeden obnovit a dva zrušit. K tomuto počtu se nyní přidávají další dvě oběti, které padly za vlast. Nebo spíše za to, aby nováčci dostali šanci uchytit se v příští sezóně.

Mezi poslední komediální mrtvolky stanice řadíme novinku Guys with Kids a o rok staršího kolegu Up All Night.

Opět zde nedochází k žádnému překvapení. Up All Night již od zimy provází smršť skandálů, odchodů, změn formátů, krácení objednaných epizod, netočení a obsazování herců do nových rolí. A aby toho nebylo málo, komedie, která loni začala poměrně solidně a právem si vysloužila druhou řadu, se letos potopila, fanoušci se prostě propadli do země.

Letošní Guys with Kids nebyl také žádný úspěch. Seriál se sice snažil – v průběhu roku si udržoval poměrně stálou sledovanost, která nebyla úplně u země. Zároveň ovšem nešlo ani o nic převratného, z těchto čísel rozhodně šéfové stanice radostí skákat nemohli.

Jak už jsme uvedli u bleskovky o zrušení Whitney a 1600 Penn, NBC si letos v nových komediích velmi věří. Proto se pravděpodobně stanice rozhodla zbavit podprůměrných hráčů a soustředit se plně na nováčky.


Sledovali jste Guys with Kids? Čekali jste trpělivě na nový díl Up All Night, který nikdy nepřišel? Mrzí vás něco z těchto rušení? Nebo jste rádi za kladné body do tipovačky?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Elanne

Elanne

Mě nejvíc zajímá Community... (6 seasons + movie!)
před 10 roky
ragelly

ragelly

Osobně si myslím, že se NBC slituje a tu jednu řadu mu ještě dá, když včera zrušila skoro všechno ostatní...
před 10 roky
inekafe

inekafe

je mi luto GwK, nic prevratne alebo tak, ale proste bola to sranda...
před 10 roky
Další články k tématu