11. 5. 2013

CBS se ponořuje do rušení

CBS se ponořuje do rušení

Po CSI: NY (Kriminálka New York) stanice CBS ruší další trojici seriálů – dvě novinky a jednoho veterána.

Ani jedna z těchto nových obětí není překvapením. Letošní nováček Vegas měl potenciál. Bohužel se seriál od začátku nesetkal s dostatečně silnou vlnou ohlasu, což nakonec donutilo stanici, aby jej přesunula na pátek do vražedného slotu. Zde už zbyl jen zlomek ratingových čísel a bylo jen otázkou času, kdy CBS seriál zařízne.

Golden Boy měl podobný osud jako Vegas. Seriál začal v midseason v úterním slotu právě místo Vegas, kde dosahoval stejných či mírně horších výsledků. Stanice v něj přesto vložila důvěru a nechala ho zde místo původně plánovaného pátku. To se jí však nevyplatilo a v konečném důsledku nezbylo nic jiného, než seriál odepsat.

Po mnoho let byla komedie Rules of Engagement (Pravidla zasnoubení) pro CBS jistotou. Nebo spíše vycpávkou, kterou se zaplňovaly díry po neúspěšných novinkách. Seriál býval obnoven bez pevného data návratu, za ty roky procestoval pěkných pár míst v programu. Letos jej stanice nasadila místo zrušených Partners. Nicméně i lukrativní pondělí nedokázalo přilákat diváky. Jednoznačně nejhorší rok, co se sledovanosti seriálu týče, zapříčinil, že Rules of Engagement po sedmi letech končí.

CBS tak odpískala všechny seriály, kterým zrušení hrozilo. Osud stále ještě neví několik dramat této stanice, nicméně tyto seriály si vedou natolik dobře, že se s jejich obnovením počítá, je jen otázkou dnů, kdy to bude oznámeno oficiálně.


Vegas, Golden Boy, Rules of Engagement. Sledovali jste něco z této trojice? Mrzí vás zrušení?

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
inekafe

inekafe

ach jaj...skoda RoE :( stale som dufal v obnovenie, aj ked som videl uz 2-3 hercov v novych...
před 10 roky
Shppen

Shppen

S tim Vegas to pohnojili. Misto toho aby se snazili to strcit nekam kde si to polepsi to rovnou zabijou...
před 10 roky
Další články k tématu