23. 5. 2013

Posunuté finále Mike & Molly a noví soudci v X Factoru

Mike & Molly

Jak už to bývá, když se v Americe něco semele, odnesou to i seriály. Tentokrát se kvůli tornádu v Oklahomě, při kterém zahynulo nějméně 51 lidí, bude posouvat finále seriálu Mike & Molly. Epizoda s názvem „Windy City“, která se točila právě kolem tornáda (v Chicagu) se bude vysílat později, datum bude teprve oznámeno.

666 Park Avenue

Přestože se už tento seriál vysílal ve spoustě zemí, v USA ho pořád ještě neviděli celý. ABC ale oznámila, že hodlá seriál dovysílat a teď dokonce oznámila kdy. Čtyři poslední epizody půjdou do vysílání od 22. června do 13. července vždy v sobotu v 21:00.
Stanice už také dříve oznámila, že neodvysílané epizody Zero Hour odvysílá v sobotu 15. června ve 20 hodin (výjimečně 2 epizody), zbylé pak další soboty ve 20 hodin až do 3. srpna. Zbylé epizody Don't Trust the Bitch uvolnila ABC pro online vysílání.

X Factor

Stanice FOX oficiálně potvrdila dva nové soudce do své reality show X Factor. V příští sezóně zasednou do poroty Kelly Rowland a Paulina Rubio.

Kelly Rowland je americká zpěvačka a zakladatelka dívčí skupiny Destiny's Child. Získala 4 ceny Grammy a pro rok 2013 byla zvolena jednou z 10 nejkrásnějších žen světa. Za svou hudební kariéru prodala přes 50 milionů nahrávek a spolupracovala se slavnými dji jako je Alex Gaudino nebo David Guetta.

Paulina Rubio je mexická zpěvačka a jedna z nejznámějších jihoamerických celebrit. Za svou aktivní kariéru trvající už přes 30 let prodala 20 milionů kopií svých alb.


Zdroje: aceshowbiz.com, tvbythenumber­s.zap2it.com, Deadline

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Silcasiles

Silcasiles

Tak to máte všichni jistě pravdu, já jsem epizodu stahovala z torrentů, z těch nepoznám, kde se...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

aha, já blbec zrušila stahování těsně před koncem ten den, protože jsem to posunutí zrovna četla a říkala...
před 10 roky
Nikuska181

Nikuska181

Kelly mám rada, snáď bude lepšia porotkyňa než Britney.
před 10 roky
Další články k tématu