4. 7. 2013

Kaley Cuoco si nabrnkla Supermana!

Kaley Cuoco si nabrnkla Supermana!

Penny má ve svém životě nového chlapa, a rovnou je to Muž z oceli! Hvězda ze sitcomu The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku), herečka Kaley Cuoco, v současnosti randí s hercem Henrym Cavillem. Ten je známý svou nejnovější rolí – ve filmu Man of Steel (Muž z oceli) ztvárňuje samotného Clarka Kenta alias Kal-Ela alias Supermana. Seriáloví fanoušci si ho ovšem budou nejvíce pamatovat z role v The Tudors (Tudorovci), kde hrál Charlese, nejlepšího přítele krále Jindřicha.

Poprvé o zprávě informoval server US Weekly. „Jsou do sebe celí žhaví,“ řekl magazínu nejmenovaný zdroj. Další člověk se svěřil, že Cavill „vždy byl velkým fanouškem Big Bang Theory“ a že „vždycky chtěl s Kaley chodit“. People Magazine uvedl, že pár se začal stýkat teprve nedávno.

Pár se ke známosti oficiálně zatím nepřiznal. Nicméně herečka na svém Twitteru svého nového muže podpořila: „Všichni se běžte podívat na Man of Steel. Je to fantastické v každém směru.“ Tuto zprávu navíc doplnila fotkou sebe sama, jak zbožně kouká na plakát filmu. Před pár hodinami se navíc objevily první obrázky, kde se dvojice drží za ruce (viz úvodní fotografie).

Cavill v květnu ukončil desetiměsíční vztah s herečkou Ginou Carano. Cuoco dříve randila se svým kolegou Johnnym Galeckim a naposled se v zimě rozešla s muzikantem Bretem Bollingerem.


Máte přehled o soukromých životech oblíbených hvězd? Jak se vám líbí tento nový pár? Nebo myslíte, že je zpráva pouze kachna?

(Zdroj: TV Guide)

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Illyria

Illyria

Tak se zdá, že celá šou byla pouze jen šou :-/ Public stunt to promote his movie. Mají stejného agenta....
před 10 roky
zahron

zahron

http://popwatch.ew.com/2013/07/12/henry-cavill-kaley-cuoco-split/ »SPOILER«
před 10 roky
ragelly

ragelly

Haha, teď je zase zpráva, že se zasnoubila s tenistou Ryanem Sweetingem :D Po třech měsících :D (článek...
před 10 roky
Další články k tématu