15. 1. 2014

Rosemary's Baby: Zoe Saldana získala hlavní roli

Rosemary's Baby: Zoe Saldana získala hlavní roli

Je tomu jen pár týdnů, co jsme psali o vývoji nového projektu s názvem Rosemary's Baby, který si objednala stanice NBC. Tato čtyřhodinová minisérie se nechala inspirovat stejnojmennou světoznámou knihou od Iry Levina, která u nás vyšla pod názvem Rosemary má děťátko.

Casting na sebe nenechal dlouho čekat, první obsazenou rolí je právě Rosemary, kterou ztvární herečka Zoe Saldana. Ta se nejvíce proslavila svými rolemi ve filmových snímcích Star Trek, Avatar a Colombiana. Za poslední jmenovaný získala cenu ALMA.

Viceprezident NBC Entertainment, Quinn Taylor, komentoval obsazení Saldany následovně: „Zoe dokázala, že je jednou z nejtalentova­nějších hereček a myslíme si, že má pro tuhle roli perfektní kombinaci elánu a nasazení. Se Zoe v čele celého obsazení a pod vedením Agnieszky Holland to bude skvělý začátek.“

Rosemary je mladá žena, která se se svým mužem přestěhuje do Francie. Jejich nový domov má ovšem temnou minulost. Když se jí konečně podaří otěhotnět, začne být najednou velmi podezřívavá a bude si myslet, že má manžel a jejich záhadní sousedé nějaké postranní úmysly o budoucnosti jejího dítěte.

Scénáře minisérie se ujmou Scott Abbott a James Wong, režii bude mít na starosti Agnieszka Holland. Funkci výkonných producentů budou plnit Joshua Maurer, Alix Witlin a David Stern.


Četli jste knihu Rosemary má děťátko? Dokážete si Zoe v roli Rosemary představit?

Za každej like dostane autor bonbón! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Jirkass

Jirkass

Na tenhle projekt se hodně těším, knihu jsem četl i její pokračování a naprosto mě uchvátila. A...
před 10 roky
Další články k tématu