1. 3. 2014

Comeback zdarma na NOVA Plus!

Comeback zdarma na NOVA Plus!

Chybí vám český sitcom Comeback? Zopakujte si ho online! Televize Nova jej zájemcům zpřístupní skrze svou službu NOVA Plus zcela zdarma. K tomu, abyste si užili prvních třicet dílů, nejen že nemusíte platit, ale nepotřebujete ani registraci.

Kromě televizních obrazovek jste dosud mohli Comeback sledovat pouze na placeném VOYU. Tato speciální březnová akce vznikla na přání fanoušků, kterým seriál v televizi schází. Comeback však není jediným seriálem, který můžete ve službě NOVA Plus, kterou televize spustila v únoru, sledovat.

Najdete zde i další pořady z produkční dílny Novy – i ty můžete sledovat zdarma a bez registrace. Nové epizody jsou přístupné týden po odvysílání v televizi. Kromě Comebacku jde o seriály Ordinace v růžové zahradě, Ulice, Doktoři z Počátků, Ordinace v růžové zahradě 2 a Kriminálka Anděl. Kromě seriálů zde jsou k dispozici také pořady Víkend, Prásk!, Střepiny, Tele Tele, Snídaně s Novou, Rady ptáka Loskutáka, Mr. GS a také Televizní noviny.


Pustíte si Comeback znovu od začátku? Jak se vám nová služba NOVA Plus zamlouvá?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
kneznaL

kneznaL

Nejsem fanoušek seriálů TV Nova a tohoto speciálně ne. Připadá mi naprosto dementní. Ale proti gustu...
před 10 roky
Vachisek

Vachisek

Všechny díly sou stejně na Youtube XD takže to od nich je takový Antikrok vpřed.
před 10 roky
Tulrika

Tulrika

Tak na to asi všichni čekali :-)
před 10 roky
Další články k tématu