30. 4. 2014

Číslo dvanáct! Kdo už je pod drnem?

Číslo dvanáct! Kdo už je pod drnem?

Včera večer došlo k dalšímu novinkovému rušení na komerčních stanicích. Na řadu přišla stanice Fox, která odepsala jednu ze svých letošních dramatických novinek.

Tím nešťastníkem je sci-fi drama Almost Human, který tak končí po pouhých třinácti odvysílaných epizodách. Zrušení seriálu od J.J. Abramse o policejní spolupráci lidí a androidů není velkým překvapením, drama muselo od začátku čelit nízkým číslům sledovanosti.

Premiéra získala silných 9,2 milionů diváků s ratingem 3.1 v klíčové skupině lidí 18–49 let. Pak ale došlo k výraznému propadu, seriál se rozloučil ratingem 1.5 a 5,63 miliony diváků. Stanice u této novinky nešetřila propagací, snažila se ho během sportovních přenosů předhodit především mužským divákům, stejně jako loni The Following. Plán ovšem nevyšel.

Fox už v průběhu sezóny dával zelenou seriálovým novinkám, má proto docela omezený programový prostor pro další obnovování. Almost Human navíc nebyl nejlevnější seriál, což jistě také hrálo u tohoto rozhodnutí roli.


Mrzí vás konec Almost Human? Věřili jste, že se seriál dočká další sezóny? Zaslouží si tak brzké zrušení?

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře37zobraz všech 37 příspěvků
OnlyK

OnlyK

Velka skoda.myslim,ze si serial zasluzil aspon malu sancu v druhej serii . :-/
před 9 roky
Sleslikslicka

Sleslikslicka

Co ta pitomá zeď? Tam bylo tolik potenciálních zajímavých zápletek ještě! :( Já jsem teda očekávání neměla...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Jako seriál nebyl špatný, to ne, ale po té hrozné propagaci jsem od toho čekala, přiznám se, nějak víc.
před 9 roky
Další články k tématu