6. 5. 2014

Další dvě novinky (neoficiálně) zrušeny!

Další dvě novinky (neoficiálně) zrušeny!

Vypadá to, že letošní sezóna bude na rušení novinek stejně krutá, jako několik předchozích. Za uplynulých osm měsíců padlo za oběť celkem dvanáct komedií a dramat. Nyní se k ním s největší pravděpodobností přidají další dvě hodinovky, které má na svědomí stanice NBC.

Stanice prozatím oficiálně neoznámila zrušení této dvojice seriálů. Nicméně včera uvedla, že v posledním sweeps týdnu neodvysílá nové epizody Crisis a Believe. Jejich místo v programu zaplní speciál k Saturday Night Live.

18. května se tak již nových dílů nedočkáme. Zahraniční zdroje nepředpokládají, že by se seriály ještě vrátily s neodvysílanými epizodami. Oběma přitom do konce první sezóny zbývají přibližně čtyři díly.

Odsunutí obou seriálů z programu není velkým překvapením. Jak Believe, tak Crisis si nedokázaly získat publikum, jejich ratingy se drží u čísla 1.0, které je nízké i na neděli večer.

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
inekafe

inekafe

Crossing Lines je obnovený na 2. sériu :) a btw. vieš, v čom robíš "chybu"? :D že...
před 9 roky
ragelly

ragelly

Dvouhodinové finále Crisis bylo posunuto z 29. června na sobotu 21. června.
před 9 roky
hlivoj

hlivoj

zdá sa že believe predsa len bude pokračovať. Teda minimálne epizóda s číslom 13 je už vonku. čo som...
před 9 roky
Další články k tématu