9. 5. 2014

ABC pokračuje v krvavé lázni

ABC pokračuje v krvavé lázni

Zprávy o rušení ABC seriálů začínají pomalu vyplouvat na povrch. Po (dnes) prvním zrušeném nováčkovském kolegovi Trophy Wife se s fanoušky loučí také midseason oddychovka Mixology.

Smutnou zprávu sdělila na twitteru hvězda seriálu, herečka Frankie Shaw: „Je to smutný den. Všem fanouškům #Mixology posílám lásku. Nepřestávejte sledovat! Zbývají skvělé epizody, hlavně ta finálová! xoxoxoxo“

Ani zde není zrušení žádným překvapením. Seriál jen potvrdil prokletí midseason komedií, které obecně nemůžou najít dostatečně velké publikum. I přes to, že Mixology obýval lukrativní středeční slot po Modern Family, nedokázal toho využít a získat si fanoušky. Ratingy se po celou dobu držely na nízké úrovni, ani premiérová epizoda nezískala větší zájem.

ABC ještě zbývá odtajnit rozhodnutí o veteránech Last Man Standing, Nashville, The Neighbors a Suburgatory. Z novinek pak svůj osud dosud neznají Betrayal, Black Box, Killer Women a Super Fun Night.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
inekafe

inekafe

new round, new beginning ;) :D
před 9 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

No což, druhá série u tohoto konceptu by stejně nefungovala, ale první sérii dokoukam.
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

To byl koncept vyloženě pro jednu sérii, jinak to nešlo. Nemůžu si ale pomoct neuvažovat jaké by to bylo,...
před 9 roky
Další články k tématu