8. 8. 2014

ABC zařízla doktorku léta

ABC zařízla doktorku léta

Předchozí rušení se týkalo již nové sezóny, tentokrát si však Simba pochutná ještě na novince ze sezóny 2013/14. Stanice ABC oznámila, že po první sérii ruší své čtvrteční drama Black Box.

Divoká, emotivní a příležitostně také halucinogenní jízda doktorky Catherine Black se schýlila ke svému konci. Stanice ABC se rozhodla neobjednat nové epizody tohoto dramatu, ve kterém se hlavní role úspěšné neurologičky s bipolární poruchou ujala herečka Kelly Reilly.

Seriál původně tvůrci plánovali jako limitovanou sérii, nicméně s poslední epizodou zůstal osud doktorky viset ve vzduchu. Finále se vysílalo 24. července.

Zrušení není velkým překvapením. Drama mělo premiéru na konci dubna a získalo nepůsobivý rating 1.5. Během vysílání se rating snížil až na 0.6 a počet celkových diváků spadl z 6,87 milionů u premiéry na 3,72 u finále.

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Deaneira

Deaneira

Tak tady žádná škoda..
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Mně se to líbilo, ale věděla jsem, že to nebudem mít šanci. Prostě to nebylo ve stylu GA.
před 9 roky
Další články k tématu