2. 9. 2014

Hemlock Grove: Do třetice a dost

Hemlock Grove: Do třetice a dost

Streamovací služba Netflix má dnes pro své fanoušky hořkosladkou zprávu. Hororové drama Hemlock Grove, které letos vypustilo druhou sérii, se vrátí i v roce 2015. Netflix sice seriál obnovil, ovšem spolu s tím oznámil, že třetí řada bude finálová.

Spolu se závěrečnými deseti epizodami se vrátí i showrunner Charles H. Eglee a producent Eli Roth. „Jsme moc vděční fanouškům seriálu, které jsme v posledních dvou sériích získali,“ řekl Roth. „Těšíme se na poslední řadu, která zájemce vezme na nová temná a neočekávaná místa a doručí vražedné finále, které od Hemlock Grove očekáváte.“

„Společně s fanoušky se těšíme na poslední návštěvu Hemlock Grove. Víme, že Chic, Eli a zbytek týmu doručí výbušné vyústění seriálu,“ uvedla v oficiálním vyjádření Cindy Holland, viceprezidentka původních programů Netflixu.

Druhá řada je na internetu dostupná od července 2014.


Zamilovali jste si tohle temné městečko? Těšíte se na slibované velkolepé zakončení? Jaké by podle vás mohlo být? Zasloužil by si seriál více sezón?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Mik

Mik

Super, tak to se těším.
před 9 roky
Lucianna

Lucianna

Výborná zpráva :-) už aby to bylo...
před 9 roky
Další články k tématu