16. 9. 2014

Krmení pro watchlist: Play It Again, Dick

Krmení pro watchlist: Play It Again, Dick

Dnes pro vás máme trošku netradiční pozvánku k novému seriálu. Jde o novinku, která se bude vysílat na digitální platformě CW Seed, nejde tedy o klasický televizní seriál. Nicméně Play It Again, Dick zcela určitě nenechá řadu fanoušků chladnými.

Jde o spin-off k populárnímu teen seriálu Veronica Mars, který byl v roce 2007 předčasně ukončen po třech sériích. Po celém světě si však získal obrovskou popularitu, která nechladla ani po letech. Posledním důkazem tohoto tvrzení je rekordní suma, kterou fanoušci dali dohromady ve snaze vybrat dost na filmové pokračování. Čáska probořila rekordy a film byl s velkým úspěchem uveden do kin na jaře 2014.

Na tento úspěch se brzy poté rozhodla navázat i stanice CW. Její prezident oznámil, že plánuje na internetové odnoži stanice – na CW Seed – připravit spin-off, který se bude točit okolo jedné z hlavních postav původního seriálu, Dicka Casablancase. Na pár měsíců potom informace utichly, ale tvůrce Rob Thomas na projektu pilně pracoval.

Dnes večer se představí první dvě epizody z osmidílné první série. Ryan Hansen ztvární fiktivní verzi sebe sama. Herec se zde bude snažit vytvořit nový seriál, který se točí právě okolo jeho nejslavnější postavy – Dicka. V 7–10 minut dlouhých epizodách se vrátí téměř celé osazenstvo Veronicy – Kristen Bell (Veronica), Jason Dohring (Logan), Enrico Colantoni (Keith), Percy Daggs III (Wallace), Daran Norris (Cliff), Francis Capra (Weevil), Kyle Gallner (Beaver) a Christopher B. Duncan (Clarence); tito herci se objeví jako verze sebe sama i jako postavy ze seriálu. Ryan Devlin, který se ve třetí sérii Veronicy objevil jako Mercel Hayes, zde bude v roli sebe sama a zároveň v roli Duncana, kterého v seriálu hrál původně Teddy Dunn. Ken Marino a Chris Lowell zde budou hrát sebe sama. Amanda Noret a Lisa Thornhill se objeví pouze v rolích Madison a Celeste.

Play It Again, Dick začíná na CW Seed již dnes, 16. září.

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
inekafe

inekafe

ak ti niečo hovoria "torrenty", tak ti pomôcť viem, ak nie, tak si skús nájsť nejaké linky cez...
před 9 roky
Lill

Lill

neskoro :D :D
před 9 roky
Lill

Lill

Konečne po takmer pol roku som si pozrela všetky epizódy, a teda zo začiatku ma to nudilo, ale asi tak od...
před 9 roky
Další články k tématu