4. 10. 2014

Komedie na FX pokračují

Komedie na FX pokračují

Stanice FX tento týden potěšila spoustu lidí. Rozhodla se objednat druhé série svých letošních letních novinek Married a You're the Worst. Married přitom zůstane na stanici, You're the Worst se přesune na sesterskou stanici FXX, která se zaměřuje na mladší publikum.

You're the Worst pochází od Stephena Falka, který stojí i za Weeds a Orange Is the New Black. V centru dění jsou dva příšerní lidé, Jimmy a Gretchen. Seriál ukazuje jejich úspěchy a přešlapy v životě, lásce a vztazích.

První sérii sledovalo v průměru 1,65 milionů diváků. Seriál epizodu od epizody pomalu nabíral diváky. Průlom přišel přibližně v polovině řady, o Gretchen a Jimmym se začalo mluvit jako o jednom z nejlepších seriálových párů.

Komedie Married si získala půrměrně 1,96 milionů diváků a dostala se do top 10 letošních nových seriálů na základní kabelovce.

Oba seriály se tak přidávají k již prodlouženým Louie, It's Always Sunny in Philadelphia a The League.

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
inekafe

inekafe

yey, paráda! :)) oba som začal sledovať a oba sú také správne pochmúrne, milé a nenápadné seriáliky :)...
před 9 roky
sonkad

sonkad

You're the Worst bolo super prekvapenie, seriál sa hneď zaradil medzi moje obľúbené a určite by si zaslúžil...
před 9 roky
Další články k tématu