3. 10. 2014

Disney XD obnovuje Rebely ještě před premiérou!

Disney XD obnovuje Rebely ještě před premiérou!

Zdá se, že stanice Disney XD velmi věří své novince Star Wars Rebels a počítá s ní i do další sezóny! Před několika okamžiky totiž oznámila, že seriálu s legendární značkou v názvu naděluje druhou sezónu, a to teprv den před premiérou té první.

„Globální očekávání, která se vážou k tomuto seriálu, už nemohly být větší. A já jsem pyšný, že mohu oznámit, že nám Lucasfilm připravil něco, co ještě překonalo tak vysokou laťku – umělecky i tematicky,“ řekl Gary Marsh, prezident a kreativní ředitelka Disney Channels Worldwide.

Kiri Hart, kreativní viceprezident Lucasfilmu k tomu dodal: „Reakce fanoušků na seriál byla úžasná a inspirující. Nemůžeme se dočkat dalších dobrodružství, která nás čekají.“

A má pravdu – Rebelové sklidili obrovský ohlas na letošním Comic-Conu. Disney jim navíc připravil jednu z největších premiér ve své historii – seriál odstartuje ve 163 zemích v celkem 34 jazycích včetně češtiny. Naladit si ho bude moct až 400 milionů domácností.

Děj seriálu je zasazen mezi filmové epizody III a IV Hvězdných válek. Sleduje osudy a dobrodružství posádky lodi Ghost – Jediho Kanana, pilotku Heru, pouličního teenagera Ezru, siláka Zeba, válečnici Sabine a droida Choppera – několika málo těch, co jsou ochotni se postavit Impériu. Budou čelit novým nepřátelům a protivníkům a přitom zažíhat plamen nově vznikající Rebelie.

Seriál začíná v pátek 3. října na Disney Channelu. Potom se přesune na Disney XD, kde bude pokračovat od pondělka 13. října.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Seraphine313

Seraphine313

Dobře, vysvětlím ti to pomalu a jednoduše, protože zjevně vůbec nevnímáš, co se ti tu snažím vysvětlit...
před 9 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

K tvému textu o tom, že se mi tu snažíš vysvětlit něco, co mě vlastně stejně jako Disney vůbec...
před 9 roky
mare

mare

Mně se seriál líbí,super miluji vše kolem SW.Je to pro mě takový malý předkrm před novým filmem...
před 8 roky
Další články k tématu