21. 10. 2014

FX uzavírá The Bridge

FX uzavírá The Bridge

Po dobrých zprávách ze strany kabelovky FX nyní přichází pro fanoušky i jedno rušení. Stanice dnes oznámila, že se rozhodla nepokračovat se svým letním dramatem The Bridge. Seriál se tak loučí po dvou sériích.

The Bridge v hlavní roli s Diane Kruger a Demiánem Bichirem je adaptací skandinávského stejnojmenného dramatu. Pojednává o dvou detektivech na opačných hranicích mezi USA a Mexikem. Formát byl úspěšný nejen ve své domovině (Dánsko/Švédsko), ale byl adaptován např. také do britsko-francouzské verze.

Seriál byl velmi kladně přijat ze strany kritiků, ovšem chvála se nikdy nepřenesla do sledovanosti, která byla pro drama od FX velmi nízká. Se stále rostoucí popularitou konkurenčních seriálů na stanici a tvorbě stále nových očekávaných projektů se rušení dalo očekávat.

Kromě toho se mu narozdíl od jiných seriálů nikdy nepodařilo získat nominaci na Emmy nebo Zlatý glóbus. Pilotní epizodu sledovaly 3 miliony diváků, číslo se však již zopakovat nepodařilo; většina epizod druhé série klesla pod jeden milion.

Produkční studio Shine America, pro které byl The Bridge skriptovou prvotinou, oznámilo, že drama bude nabízet jiným stanicím. „Děkujeme našim partnerům u FX a jejich neúnavným snahám ve tvorbě a uvedení The Bridge,“ uvedli zástupci v prohlášení. „Od svěžího a jedinečného tónu až po různorodé obsazení jde o seriál, na který jsme velmi pyšní.“

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
inekafe

inekafe

nieeeee...zrovna včera som konečne mal čas dopozerať posledné 2 časti...toto naberalo fakt veľmi dobrý smer,...
před 9 roky
Další články k tématu