9. 11. 2014

Anger Management se pravděpodobně nových dílů nedočká

Anger Management se pravděpodobně nových dílů nedočká

Už několik měsíců se spekuluje o tom, zda FX zůstane ve spolupráci se slavným problémovým hercem Charliem Sheenem. Nyní to ovšem začíná vypadat v neprospěch komedie Anger Management.

S největší pravděpodobností se fanoušci budou muset spokojit s celkovým počtem 100 epizod. Stanice prozatím neoznámila, že seriál oficiálně ruší, na druhou stranu ani nepřišla s dobrými zprávami o objednávce nových epizod.

Nejnovějším vodítkem k tomu, že seriál nebude mít již více epizod, je nejnovější tisková zpráva stanice, ve které oznamuje prosincové vysílací schéma svých seriálů. Anger Management je zde zmíněn k datu 22. prosince, u kterého je označen jako „series finale“ tedy finále seriálu.

Skončení seriálu by nebylo velkým překvapením. Anger Mangement nikdy nebyl jasným hitem a i samotná stanice se primárně zaměřuje na dramata. Celé situaci nepomáhá ani chování Sheena, který neustále vyvolává všemožné skanádly. Kromě pozdních příchodů na natáčení jeho rozepře s kolegyní Selmou Blair vyústila v hereččin odchod ze seriálu.


Sledujete Anger Management? Čekáte zprávu o obnovení, nebo počítáte s tím, že seriál se svou stou epizodou skončí?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
inekafe

inekafe

to by bola škoda, aj keď nie neočakávane :/ zdá sa mi, že v posledných desiatkach dielov išla kvalita...
před 9 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Proto se chtěl tak zoufale dostat do finálové řady TAHM. :-D
před 9 roky
Pajky

Pajky

Počítám s tím, že Anger management skončí, ale je to vcelku škoda. Komedie od FX, potažmo od FXX mě...
před 9 roky
Další články k tématu